Solar 09 pe plaja din Bulgaria

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Chiar nu stiai ce sa mai faci vara asta cu timpul tau liber? Nu te panica, iti recomandam noi un eveniment la vecinii bulgari (treceti peste cliseele proaste) si aruncati un ochi in ograda vecinului la Summertime Dance Explosion Solar 2009. 

Un eveniment dance care se va tine pe cea mai celebra plaja din Bulgaria -  Sunny Beach, in fiecare weekend din perioada 25 iulie-15 august.

solar09

Cine participa?

O sa asculti mixuri de la celebrul Pete Tong pe Cacao Beach in 25 iulie. Al doilea weekend ti-l poti petrece pe muzica lui Robbie Rivera pe 31 iulie in Bedroom Club. Robbie va mixa hituri de la Fatihless, Madonna, Kylie Minogue, Santana sau Pink. Tipul mai este cunoscut pentru petrecerile Juciy Miami si Juciy Ibiza.

Daca l-ai ratat pe "prietenul" Tiesto, ai sansa sa-l prinzi pe 2 august la Cacao Beach. Nu prea avem ce sa mai spunem despre acest DJ prea binecunoscut in Romania - un stil unic si inconfundabil al muzicii trance si house.
 
O saptamana mai tarziu te zbantui pe sound-ul minimal al lui Victor Calderone, iar evenimentul se incheie pe 15 august cu doua prestatii de top ale cuplului  Mark Knight si Marijn Ten Velden.

Sunt petreceri pentru fanii de muzica electronica si pana la urma, o iesire racoroasa in weekend pe o plaja frumoasa chiar nu strica.

 Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera