Sirnaville Arts & Crafts Festival

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca v-a placut la Street Delivery, atunci pe la jumatatea lui august luati-va cortul in spate si dati o fuga pana la Sirna, la 40 de km de Bucuresti, in judetul Prahova, unde vineri, 14 August, ora 18 va avea loc deschiderea oficiala a Sirnaville Arts & Crafts Festival. Evenimentul se incheie duminica, 16 August, ora 20.

Festivalul este organizat pe modelul unui orasel in care ai parte de de toate: ateliere de pictura, sculptura, desen, olarit, hartie manuala, handmade si productie publicitara, dezbateri la care vor fi invitate personalitati culturale romanesti, teatru, cinematograf in aer liber si un targ de bijuterii, accesorii, haine si incaltaminte handmade. In plus, vor fi organizate zboruri cu avion usor, motodeltaplan sau balon cu aer cald si skydiving, iar participantii vor avea ocazia sa joace fotbal, tenis, volei, badminton sau sa faca bungee jumping.

poza

Vor exista, bineinteles, si trei scene pentru concerte (una de muzica live - cu Suie Paparude, Blazzaj sau The Amsterdams - una de breakbeat, drum & bass, dubstep si funk - cu Ufe & Zicu sau DJ Vasile - si una de electro, techno, house si minimal - unde o sa presteze, printre altii, OK Corral sau Brazda lui Novac).

Biletul pe o zi costa 20 de lei daca e cumparat in avans si 30 de lei la intrare, abonamentul pe toata durata festivalului este 35 de lei in avans (45 cu camping inclus) si 50 de lei la intrare (60 cu camping inclus).

Biletele in avans se pot cumpara de pe Bilet.ro sau din librariile Carturesti din intreaga tara. De asemenea biletele se gasesc si in reteaua magazinelor partenere Bilet.ro: Magazinul Muzica – Bucuresti, Music Shop – Bucuresti, Reteaua magazinelor Flanco – in toata tara, Libraria “St. O. Iosif” – Brasov, Reteaua Iulius Mall – Cluj, Iasi, Timisoara.

La festival se ajunge de pe DN1, de pe drumul din dreptul localitatii Potigrafu, localitatea Sirna fiind situata intre Ciolpani si Puchenii Mari. Mai multe detalii (inclusiv line-up-ul complet al concertelor si o harta de acces) gasiti aici.3 comentarii

Sirnaville Arts & Crafts Festival
sue
#1 -

Comentariu nou

pacat ca s-a anulat

Sirnaville Arts & Crafts Festival
Iglitza
#2 -

Comentariu nou

s-a anulat? de pe blog nu reiese asta..

Sirnaville Arts & Crafts Festival
a3ryal
#3 -

Comentariu nou

Nu s-a anulat. A disparut doar scena Clash

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera