Seawolves Bikers Fest in Mamaia intre 29 si 31 mai

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Intre 29 si 31 mai si ne mutam cu chitarile si paturile in Mamaia unde va avea loc Festivalul Motociclistilor sau Seawolves Biker Fest. Locul de adunare pentru iubitorii de motociclete si muzica metal este tabara de camping Turist situata in capatul statiunii Mamaia, la ultimul rond al bulevardului inspre iesirea catre Navodari.

Incepand cu ora 12 in ziua de vineri 29 mai, ne asteptam ca tabara sa se umple de participanti pusi pe distractie Intrarea va costa cate 25 de lei, pe intreaga perioada. Vineri seara, dupa berea si hamsiile de acomodare, vor incepe concertele. Mai intai blues cu Vali Racila zis si Sir Blues acompaniat la muzicuta de TzeTze (Catalin Radulescu), si in cele din urma Trenul de noapte va opri pe scena.

Sambata se anunta a fi o alta zi plina de evenimente si vrem sa atragem atentia mai ales asupra paradei de motoare care va strabate Mamaia si Constanta. Seara iar se lasa cu concerte, de data asta formatii precum Metal Corosion, Highlight Keonosis, Symbolic (Bulgaria), Trooper si Cargo!

In plus, in campingul turist pentru participanti se mai pregatesc intreceri de hidrobiciclete, triciclete pe nisip, focuri de tabara si de artificii. Speram doar sa tina vremea cu ei pentru ca la ultimul Biker Fest de pe malul marii de anul trecut vremea nu a tinut deloc cu participantii. Tare curiosi suntem cum vor fi primiti metalistii si motociclistii in Mamaia. Speram ca nu o sa li se atraga atentia ca Vama Veche este ceva mai la sud. :)1 comentariu

Seawolves Bikers Fest in Mamaia intre 29 si 31 mai
Adrian
#1 -

Comentariu nou

"Tare curiosi suntem cum vor fi primiti metalistii si motociclistii in Mamaia. Speram ca nu o sa li se atraga atentia ca Vama Veche este ceva mai la sud. :) "

E clar, autoarea Diana nu a participat vreodata la Seawolves..
Este cea mai tare adunare moto din tot sezonul si singura la care merita cu adevarat sa mergi.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera