Rock river festival la Cernavoda

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Prima editie a Rock River Festival va avea loc in perioada 10-12 iulie la Cernavoda. Ideea principala a acestui festival, despre care am mai vorbit, este promovarea trupelor de rock underground din Romania, anul acesta urcand pe scena 18 formatii, pe parcursul celor trei zile de festival.

rock

Initial s-a dorit participarea a mai multor trupe, insa o analiza a logisticii implicate in festival a dus la concluzia ca nu se pot invita decat 18 trupe, alese in functie de activitatea precedenta: albume si single-uri, turnee, iesiri pe scene din strainatate. Astfel, trupele selectate nu sunt complet underground, multe din ele fiind cunoscute pe scena rock-ului romanesc.

Pentru participarea la eveniment nu se percep taxe de intrare la scena sau taxe de campare, festivalul fiind unul de genul Free open air. Primaria va asigura serviciile de protectie civila, igiena si P.S.I. In zona vor fi instalate toalete ecologice, standuri comerciale pentru servirea bauturilor si a produselor de gratar si multe alte surprize.

Organizatorii se asteapta sa fie un public destul de numeros din tara. Daca initial acest festival a fost conceput la un nivel mult mai mic, amploarea acestuia a crescut prin simplul fapt ca aceasta comunitate a rock-ului, indifierent de gen, este mult mai mare decat s-a estimat initial.

Locatie:

Cernavoda, zona Portului Vechi

Programul evenimentului:

Ziua 1:

Toy Machines - SV

A.L.E. - CJ

9,7 Richter - B

Hightlight Kenosis - B

Magica - CT

True Mind - BV


Ziua 2:

Bucium - B

Inopia - B

L.O.S.T. - B

Akral Necrosis - B

Truda - CJ

Cadavrul - CT


Ziua 3:

HUSH - B

Era Decay - SV

ApocalipS - TM

Old no.7 - CT

Hathor - GL

N.O.X. - CTNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera