Nine Inch Nails @ Cokelive Peninsula

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
God is an American
I'm afraid of americans
I'm afraid of the world


Nu stim daca Dumnezeu e american sau nu (probabil ca nu), dar aseara Trent Reznor putea sa treaca cu usurinta drept fiul Lui, pentru cele cateva mii de oameni adunati pentru concertul Nine Inch Nails de la Peninsula. Primul concert al lui Trent in Romania si posibil ultimul - daca se tine de cuvant ca se retrage la anu'.

Lumini, muzica, energie exploziva. Toate au fost acolo. Si un public care a cantat pe 80% la dintre melodii, cu exceptia celor instrumentale, unde s-a lasat cuprins de liniste, pace si armonie. De fapt doar isi reincarcau bateriile pentru o noua repriza.

Nine Inch Nails     Nine Inch Nails

Nine Inch Nails Nine Inch Nails Nine Inch Nails Nine Inch Nails

Trent Reznor si colegii de formatie au urcat pe scena la 23:15 cantand Somewhat Damaged: "Too fucked up to care anymore". Dar nimeni din public nu era too fucked up ca sa se bucure de spectacol. Au urmat Terrible Lie, March of the Pigs si ne-am linistit putin pe Piggy (Nothing Can Stop Me Now). Trent pe scena este un adevarat om nuclear, pentru ca nu stii de unde are atata energie. Dupa doar doua melodii trebuia deja sa-si schimbe camasa, leoarca de transpiratie.

Nu prea a comunicat cu publicul (adica sa-i vorbeasca), dar nici nu era nevoie. Cu fiecare tipat si fiecare litru de sudoare iti multumea pentru prezenta ta acolo si te fericea. Colegii de formatie, mai ales chitaristul Robin Finck, ii egalau nivelul de energie si dedicare.

Nine Inch Nails Nine Inch Nails


Mijlocul concertului a fost o combinatie de melodii mai mult sau mai putin lente, dar sfarsitul a fost croit de asa natura incat sa ramai marcat pe viata. Survivalism a sunat excelent, cu un fundal furnizat de sintetizatoare in mod haotic si totusi armonios. Si melodia mai slow The Day the World Went Away a fost traita la fel de intens precum mult mai explozivele Hand That Feeds si Head Like a Hole. La final, toata lumea era gata de marea cantare in grup, traditionala pentru Hurt. A tinut prea putin din pacate. Concertul se termina.

Nine Inch Nails Nine Inch Nails


Oriunde se duc, Nine Inch Nails fac spectacol, atata lucru e clar. Am fi vrut sa auzim si Reptile, Sanctified sau Closer, dar la o ora si patruzeci si cinci de minute concertul, nu putem fi prea lacomi. Sau putem?

Setlist

Somewhat Damaged
Terrible Lie
Heresy
March of the Pigs
Piggy (Nothing Can Stop Me Now)
Metal
I'm Afraid of Americans (David Bowie cover)
The Collector
Burn
Gave Up
La Mer
The Fragile
Gone, Still
Non-entity
The Way Out is Through
Wish
Survivalism
Suck
The Day the World Went Away
The Hand That Feeds
Head Like a Hole
Hurt

Mai multe poze pe 100eyes3 comentarii

Nine Inch Nails @ Cokelive Peninsula
andreea
#1 -

closer

ahhh, cred ca majoritatea oamenilor au sperat ca trent sa cante "closer"...nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca acestia chiar o cantau :D ...pe mine ma innebuneste cand o aud live pe youtube d-apoi :D

Nine Inch Nails @ Cokelive Peninsula
punk
#2 -

Comentariu nou

Singura parte regretabila a fost pamantul neacoperit din zona publicului. Puteau macar in fata scenei sa puna ceva pe jos, pentru ca acolo se zbenguie lumea cel mai tare.
Am fost in partea din dreapta fata a scenei si cand a inceput concertul s-a rupt efectiv filmul. Cativa englezi pe care-i cunoscusem pe dealul din dreapta, ajutati de cativa d-ai nostrii "ca brazii" au inceput un moshing de nu mai stiai unde-i scena. La un moment dat, "I went witht the flow", si era destul de distractiv. Daca ai 100Kg si 1.84 adica, pentru ca domnisoarele plapande cu ochelari in care ne aruncam nu cred ca erau de aceiasi parere.
Oricum, ce vreau sa zic e ca s-a ridicat un praf ingrozitor, parca era furtuna de nisip in Sahara. Am rezistat cam jumatate de concert si apoi m-am retras pentru ca nu mai puteam respira, aveam noroi in plamani. Sunt convins ca a ajuns si pana la Reznor praful, era cam la 10m de noi. Probabil o sa-si aduca aminte de noi ca de o tzara africana unde se danseaza in tzarana :)

Nine Inch Nails @ Cokelive Peninsula
Florin
#3 -

Comentariu nou

Non-entity mi s-a parut ca a sunat excelent. Am fost chiar surprins sa o aud. Dupa cum a zis si punk, singurul downside a fost praful care s-a ridicat. O experienta memorabila, mare pacat ca este ultimul turneu al trupei.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera