My Grandma's Backyard 10 @ Constanta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Intre 27 si 28 iunie a avut loc prima editie My Grandma's Backyard din Constanta. Artistii, creatorii de moda si de accesorii s-au simtit tare bine pe malul marii. Organizatorii au fost destul de buni sa ne trimita poze cu ce s-a intamplat in hotelul Palace, locul unde s-a tinut targul de haine si accesorii.

MGB MGB

Cu doar 20 de participanti nu a avut aceeasi amploare precum editiile bucurestene dar nu-i nimic, pentru inceput e foarte bine. Printre participanti s-au numarat Chouchou.ro, evintage.ro, Coca Zaboloteanu, Dana Marijuana, A Minuit Marie, Fandacsia.ro, NOKO, Lady Magpie, My true vintage, junkotequeshop, Cerasela Jiga, evintage.ro etc.

 MGB MGB

Editia a fost un succes, din cate intelegem. Ca doar nu se gandeau sa mai organizeze o editie in august daca nu erau multumiti de rezultate. Cert este ca a fost mai mult spatiu si mai putina aglomeratie decat la editiile bucurestene. In plus, un targ de genul celor organizate de MGB este cu atat mai atragator daca e tinut pe malul marii. 

Cu chiu cu vai, prima editie MGB a avut loc la Constanta si acum pentru viitor, organizatorii au in plan sa faca rost de mai multi bani, mai multa promvoare si sa puna pe picioare si o petrecere oficiala MGB.

MGB MGB1 comentariu

My Grandma's Backyard 10 @ Constanta
alexandra
#1 -

.....

Regret ca am ajuns in ultima zi chiar inainte de inchiderea targului. Foarte interesant si multe lucruri dragute. Promit ca data viitoare sa nu mai ratez. Felicitari organizatorilor! Din punctul meu de vedere, a fost un succes , iar asta este doar inceputul.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera