Montaniada - jocuri, catarari, drumetii si aventuri in Fagaras

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
montaniada


E asa cald in Bucuresti si asa frumos la munte. De ce nu ati merge cateva zile intr-o tabara cu tot felul de activitati interesante, in Fagaras? Montaniada isi propune sa "mobilizeze tineretul" si sa-l aduca la si langa cabana Capra din Fagaras, altitudine 1585 (pe Transfagarasan, un pic mai jos de Balea, urcare prin Aref) pentru patru zile, intre 2-5 iulie.

Montaniada se afla deja la a doua editie si, uitandu-ne la fotografiile de anul trecut, ne pare tare rau ca nu am ajuns si noi. Tabara are ca scop " combinarea educatiei, a spiritului civic, a caracterului sportiv cu ecologia".

montaniada montaniada

Veti putea merge in drumetii (de exemplu pe Negoiu), daca va luati bicicletele la voi o sa aveti parte chiar de mountain biking pe trasee bine stiute de oamenii de munte, veti putea testa tiroliana, sa faceti si sa invatati putin alpinism, o sa fie si tot felul de jocuri, foc de tabara, multa muzica, treasure hunting, park adventure, plimbari cu vaporasul si, bineinteles, actiuni de ecologizare.

montaniada montaniada

Va veti distra si cu tir sportiv, paintball, calaritul magarilor (!), alergat in saci (!!), trecerea unui pod de franghii, trageri cu arcul, aruncat cu busteanul si tot felul de activitati menite sa va faca viata la munte mai frumoasa. Plus ca veti auzi povesti incredibile de la oameni de munte experimentati care va vor ghida acolo.

montaniada montaniada

Nu exista taxa de participare iar cazarea se face la cort, in mijlocul naturii. Anul acesta se asteapta peste 1000 de persoane. Va exista si un concurs pentru membrii cluburilor si asociatiilor de turism, dar activitatile vor fi in general deschise pentru toata lumea, putand chiar sa va faceti echipe acolo si sa participati la concursuri. Premiile sunt substantiale si contau in echipament de munte, de la corturi la saci de dormit, izoprene, busole si multe altele.

montaniada montaniada

Mai multe detalii puteti afla pe site-ul Asociatiei Turistice Ghizii Romaniei, organizatorii evenimentului. Sfatul nostru? Luati-va haine groase ca noaptea e frig in Fagaras, un cort rezistent si un sac de dormit sanatos si mergeti la Montaniada.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera