Listing: Ce (nu) ne-a placut la Cokelive Peninsula

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Am trait 4 zile pline de muzica, mancare buna si limba maghiara. Festivalul Cokelive Peninsula a fost categoric o experienta memorabila. Comparatia este mama evolutiei am putea spune. Deci acum ca suntem treji, iesiti de sub vraja muzicii lui Nine Inch Nails si Prodigy... ce ne-a placut si nu ne-a placut la festivalul Cokelive Peninsula?

Ce ne-a placut:

- In primul si-n primul rand... organizarea. Cokelive Peninsula este un festival complex, care trebuie sa aiba in vedere o mie si una de aspecte. De la caracteristicile individuale ale celor patru scene si pana la lipsa sau abundenta de hartie igienica din toaletele ecologice. Desi nu perfecta, organizarea a fost mai mult decat decenta si eficace in tot ce a incercat sa faca.

- Publicul la Peninsula este superb. Foarte usor intra in joc si foarte greu se mai opreste din dansat. Este in acelasi timp un melanj interesant de romani, maghiari, straini de pe alte plaiuri care se inteleg foarte bine intre ei, cu exceptia catorva priviri intepatoare. Muzica este totusi un limbaj universal.

Public & Activitati

Public & Activitati Public & Activitati

- Lipsa restrictiilor era reconfortanta. Fata de alte evenimente, aici primeai sucul in sticla, nu in pahar, puteai intra cu aparate foto de toate felurile, controlul nu era foarte strict, nu erau probleme daca aduceai mancare, bauturi inauntru sau daca veneai, de exemplu, cu cainele.

- Sonorizarea a fost foarte buna pe toate scenele, nu am sesizat probleme de sunet majore. Primal Scream dupa terminarea concertului au stricat o chitara si au lasat-o sa ne faca terci creierele vreun minut dar in afara de asta fiecare concert a sunat bine.

- Aveai multe, foarte multe lucruri de facut. Organizatorii au avut grija sa nu te plictisesti in zona de festival si sa fie o gramada de activitati cu care sa te distrezi.

Public & Activitati Public & Activitati

- Faptul ca, in ciuda numeroaselor editii precedente, festivalul si-a pastrat atat identitatea, cat si forma.

- S-a mancat bine, pe bani, nu pe jetoane, de la gulas, colaci secuiesti si paine cu untura pana la mici sau hot dogs. Iar preturile au fost mai mult decat decente. Ok, cantitatea de mancare pe portie nu te dadea pe spate, dar cu burta plina nu-ti mai arde sa dansezi ;)

Public & Activitati

- Un clovn care fumeaza. Si nu mai avem nimic de spus despre asta.Ce nu ne-a placut:

- Unii dintre bodyguarzi au facut abuz de putere in sarcinile pe care le primeau, dar asta nu este tocmai un lucru iesit din comun. Unii dintre ei si-au asumat raspunderea de a-ti spune daca ai sau nu voie cu masina, in speranta ca vor primi un ciubuc daca te vad destul de neajutorat.

- In fata scenei principale terenul era impartit in doua parti: una cu iarba si una fara. Partea fara iarba era acoperita de un strat fin de praf. Nu intelegem de ce nu s-au putut pune niste acoperitoare de plastic pe aici ca sa stea lumea jos linistita sau macar sa nu se ridice praful cand se dansa.

- Line-up-ul putea fi mai bun, in afara de headlineri ar fi fost interesant de ascultat alte trupe "medii" ca popularitate. S-a impartit cumva intre trupe micute sau nisate si artisti mari, lipsind zona de mijloc.

- Sucurile 5 lei si berea 3-4 lei. Si nu mai avem nimic de spus despre asta. :)4 comentarii

Listing: Ce (nu) ne-a placut la Cokelive Peninsula
Andrei
#1 -

Comentariu nou

berea era 2.5 lei si mi s-a parut enorm de ieftina avand in vedere ca la bestfest era 5 lei.

Listing: Ce (nu) ne-a placut la Cokelive Peninsula
Traian
#2 -

gresesti

Gresesti la problema bauturilor, la recipiente mai exact. LEGEA spune ca nu ai voie sa servesti la recipiente din sticla si nici macar la PET-uri, pentru ca exista riscuri mari de violente. Asta e singurul motiv pentru care se serveste bautura la pahare de carton sau plastic. Asa ca, degeaba ai fost atat de bucuroasa ca ti s-a servit bautura in sticla, ASTA a fost o scapare a organizatorilor, care nu au putut controla toti comerciantii, iar unii, de lene sau fiindca doreau sa vanda mai repede, serveau bauturile in recipientele originale. Daca vedeai (cum am vazut eu langa mine) o fata tanara cu o arcada sparta si cu o fatza plina de sange de la o sticla aruncata de un idiot, vineri, la Tiesto, atunci nu mai tzopaiai asa de bucurie ca nu ai baut la pahar...

Listing: Ce (nu) ne-a placut la Cokelive Peninsula
Cristina Foarfa
#3 -

Comentariu nou

Regretabila intamplarea cu fata respectiva, ne pare rau. Noi nu am vazut asa si bucuria era din faptul ca e mai comod sa tii bautura in sticla si sa te plimbi sau sa dansezi cu ea decat in pahar.

Hm, probabil ca la fel de bine poti lovi un om mai rau cu un bocanc, o piatra, un rucsac sau mai stiu eu ce.

Cat despre preturi, nu e vorba ca au fost mari, din contra, erau mult mai mici ca la alte evenimente. Ne miram doar ca la "coke" live cola era mai scumpa ca berea. :)

Listing: Ce (nu) ne-a placut la Cokelive Peninsula
haterica ginerica
#4 -

Comentariu nou

cred ca te-am vazut :)

am scris si eu o lunga poveste despre experienta asta b-)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera