Listing: 8 festivaluri de muzica din toata tara pentru sezonul estival

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Indiferent pe unde te poarta pasii in vacanta in tara, garantat un festival de muzica (electronica, rock sau folk) se va pregati undeva in apropierea ta. Iata cum se contureaza harta muzicala a festivalurilor romanesti de muzica in vara 2009.

Delahoya (22-24 mai) @ Cluj Napoca

delahoya

Festivalul ardelean de muzica electronica a ajuns la venerabila varsta de 13 ani. Anul acesta festivalul se muta de pe aeroport (unde a avut loc in anii trecuti) in centrul orasului, in Polus Center. Anul acesta vor mixa printre altii Oliver Hutemann, Vania, im2, Marko Nastic si Julian.

Rockin Transilvania (13-14 iunie) @ Sibiu


Intre 13 si 14 iunie se tine la Stadionul Municipal din Sibiu un festival de heavy metal si folk metal numit Rockin Transilvania. Din line-up face parte formatiile Korpiklaani (Finlanda), Stratovarius, In Extremo, Bonfire, Destruction, Jon Olivsa's Pain si Superbutt. Biletele costa 90 de lei pentru o zi de festival si 130 de lei pentru ambele zile.

Summer Break (9-11 iulie) @ Camping Strei, Simeria Veche

Summer Break este un festival de muzica electronica aflat la a cincea editie, care anul acesta intre 9 si 11 iulie vor aduce in Simeria Veche, judetul Hunedoara peste 30 de artisti si vj. Stereo:Type, Grimelock, Leizaboy si Spectrasoul fac parte din line-up.

Camping Strei este situat la 3 km distanta de gara Simeria si in imediata apropiere a E68, la intersectia cu drumul spre Petrosani. Campingul si facilitatile acestuia sunt gratuite pe perioada evenimentului pentru participanti.

Rock River Fest (10-12 iulie) @ CernavodaRock River vrea sa fie un festival al rock-ului underground, care sa scoata la lumina formatii mai putin cunoscute. Din line-up fac parte Magica, Abigail, Trooper, ThunderStorm, SnapJaw, MG42, Redox, Taine, Lost, Rising Shadow, Akral Necrosis, Vokodlok, Negura Bunget, Cargo, ApocalipS, Toy Machines Band, Betrayer, Inopia, ACT, September’s Fall, True Mind, SpitFire, Heavy Duty.

Artmania (17 - 19 iulie) @ Sibiu


Anul acesta la Artmania o sa-i vedem pe Nightwish, My Dying Bride, Tristania si Opeth. Concertele se vor desfasura in Piata Mare si Piata Mica din Sibiu, iar biletele costa 110 lei pe zi sau 180 lei pentru abonamente; ele se gasesc in reteaua Diverta si online, pe ticketpoint.ro, bilete.ro, blt.ro si myticket.ro.

Cokelive Peninsula (23-26 iulie) @ Targu-Mures


Organizatorii CokeLive Peninsula ne fac un cadou muzical semnificativ anul acesta, dat fiind ca au reusit sa-i aduca pe Nine Inch Nails in Romania, inainte de retragerea planificata a formatiei in 2010. In afara de monstrii sacri ai rock-ului industrial, in Targu-Mures ii mai vedem pe Prodigy si Tiesto. Costul abonamentelor ce asigura cumparate in avans, este 199 RON, iar costul unui bilet valabil o singura zi este de 80 RON. Biletele achizitionate la intrare, in timpul festivalului, vor costa 240 RON (abonament), respectiv 100 RON (acces o singura zi).

The Mission Dance Weekend
(31 iulie - 1 august) @  Navodari

Intre 31 iulie si 1 august poti sa mergi pe plaja la o super petrecere, sa-i asculti pe Armin Van Buuren, Tiesto si Groove Armada (printre altii) cum mixeaza de pe plaja din fata Hanului Piratilor, Navodari. Daca-ti cumperi bilet dinainte pentru ambele zile, atunci te costa 70 de lei. La fata locului, abonamentul de doua zile o sa fie 100 de lei.

Rock City Open Air Festival (20-23 august) @ Fetesti
Line-up-ul de la Rock City contine cateva zeci de formatii europene de death metal, black metal si viking rock. Printre acestea se numara si celebrii Lake of Tears, Mayhem, Immortal, Amon Amarth.

Festivalul va avea loc intre 20 si 23 august, pe malul Dunarii - comuna Borcea, pe insula Ialomitei, la 12 km departare de Autostrada Soarelui si de Gara Fetesti. Transportul pana la locul de desfasurare al festivalului va fi asigurat de autobuze si microbuze. Pretul biletelor intre 1 mai si 31 iulie este 300 de lei, intre 1 si 19 august creste la 350 de lei, iar daca va luati bilet la intrare veti plati 400 de lei.

Acum ca ti-am spus ce ne-a placut, urmeaza sa ne spui tu unde mergi sau ce am ratat!
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera