Leadership Summer School 2009

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Organizata intre 2 si 7 august, in Poiana Brasov, a patra editie a Leadership Summer School va aduna in aceasta vara 60 de participanti cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani.

Ce te asteapta daca te inscrii? Ei bine, in primul rand ai ocazia sa iei parte la team building-uri si simulari de business dirijate de antreprenori de succes din Romania. Apoi, dupa inchiderea scolii, pe alumnii Leadership School ii asteapta programe de mentoring si multe alte proiecte, pentru a-si continua procesul de invatare.

cal

Printre invitatii acestei editii se numara Liviu Papadima, decan al Facultatii de Litere Universitatea din Bucuresti, Marian Stas, presedintele Fundatiei Codecs pentru Leadership, Mihai Bordeanu, Lexus Balkans Division Director Toyota Romania, Mihai Tudor, General Director IBM Romania, dar si personalitati din lumea artistica precum soprana Felicia Filip.

Si, desi participarea la eveniment costa 380 de euro, poti aplica pentru o bursa oferita de fundatia Leaders care iti ofera posibilitatea de a participa gratuit la sesiuni, dar si de a beneficia de mancare si cazare gratuite. Daca doresti sa fii unul din bursierii Leadership School trimite un CV si o scrisoare de motivatie pana la data de 15 iulie 2009 la adelina@leaders.ro.

Programul activitatilor
O lista a subiectelor de discutie care vor fi abordate in timpul seminariilor
Informatii despre locatie si cazare
Inscrieri
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera