La ce evenimente mergem in weekend in tara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca nu vrem sa stam weekendul acesta in Bucuresti (si nu, nu prea vrem), ne facem bagajele si plecam la mare, la munte, in excursie in alt oras. Dupa plimbare putem merge insa si la vreun eveniment care se intampla acolo. Tocmai de aceea, ne-am uitat ce-ar fi interesant in tara weekendul asta.

In Vama Veche este azi concert Tapinarii la Soni, sa se asorteze bine cu un gulas, maine tot acolo sunt Les Elephantes Bizzares si tot maine cei de la Sunday People ne propun o seara chill in Expirat. Tep Zepi sustin, pare-se, ultimul concert din cariera in Hand. Sambata se termina Salsa Week, vedeti ce mai prindeti si tot atunci Eloize cand in B-Side.

La Constanta, pe faleza, puteti cumpara carti si obiecte vechi la targul Kilipirim. Pe plaja H2O din Mamaia are loc sambata si duminica Groove Wave Weekend, cu sporturi de apa ziua si petreceri groove si electrofunk seara.

Tot in Mamaia, mai la fite, avem azi Drum Master Chi Pah in clubul Crush, cu muzici africane, Neylini in Bellagio si Kelly Rowland in Bamboo. O sa fie si concert Parazitii in Wish Summer Club azi, iar maine e tot concert acolo, de data aceasta cu James Smith.

La Bran este Bran Castle Fest, un festival maricel, cu concerte (Suie Paparude, Discoballs, Aria Urbana), petreceri cu DJ sau activitati in aer liber. Oricum, in Bran sunt zilele orasului, puteti merge, de exemplu, si la targuri de mestesugari sau evenimente culinare.

Langa Brasov, la Ghimbav, este TransilvAero Show sambata si duminica, cu spectacole aviatice, sarituri cu parasuta, avioane usoare, motodeltaplane, elicoptere, baloane si cu doua concerte: Mandinga si Juke Box.

Nu uitati nici ca luni incepe Anonimul in Sfantu Gheorghe, un eveniment frumos intr-un loc si mai frumos. Tot luni incepe si festivalul Callatis, dar... prea interesant nu pare.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera