International Student Week in Timisoara – editia 2009

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Intre 21 si 27 iulie, in Timisoara, se va desfasura o noua editie a International Student Week. Asta inseamna o saptamana de workshopuri si distractie (ca doar e festival studentesc), organizata de Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnica din Timisoara si de SOrCE (Students Organizing Conventions Everywhere).

Editia din acest an se va desfasura sub sloganul It’s a new trend: equilibrium! si va primi in jur de 250 de studenti din 46 de tari. Acestia vor participa la tot felul de activitati, printre care10 ateliere de lucru, ce au ca principal scop informarea si dezvoltarea personala.

iswint

Desi deadline-ul pentru inscrierea la festival a fost 15 mai, o parte din activitatile ISWinT sunt deschise publicului larg:

1. Deschiderea oficiala a festivalului - Parcul Rozelor, 21 iulie, intre orele 11-13
2. Mall Rally - Iulius Mall, 22 iulie, intre orele 11-14
3. ISWinT Parade, pe traseul Complexul Studentesc - Bld. Vasile Parvan - Piata Victoriei - Piata Unirii, 22 iulie, incepand cu ora 22
4. Deschiderea expozitiei Workshow – Iulius Mall, 27 iulie, intre orele 17 si 19
5. Ceremonia de inchidere - 27 iulie, incepand cu ora 22

Mai multe informatii despre activitatile din cadrul ISWinT (inclusiv programul, pentru studentii participanti) gasesti pe site-ul oficial sau pe blogul festivalului.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera