Idei pentru vacanta: scolile de vara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca inca nu ti-ai facut planuri concrete pentru vara asta, noi iti propunem o idee: ce-ai zice de o scoala de vara? Da, stim, tocmai ai scapat de sesiune si ultimul lucru care-ti trece prin minte este sa te duci intr-un loc unde iar trebuie sa inveti. Insa, o scoala de vara presupune sa afli mai multe informatii strict despre domeniul care te intereseaza, ai posibilitatea sa cunosti oameni noi, pasionati de aceleasi lucruri ca si tine si mai presus de toate, chiar va fi distractiv.

Scoala de vara: Romania secolului XXI


Despre ce e vorba: aducerea in prim-plan a mediului cultural, educational si diplomatic din Romania. Scoala de vara isi propune sa vada exact ce poate fi facut ca sa scoata tinerii romani din pasivitatea si dezinteresul lor in ceea ce priveste aceste domenii. Si pentru a realiza aceste lucruri cei de la SDV au un sprijin puternic din partea unor persoane de calibru din viata culturala autohtona, care le impartasesc viziunea.

Cand: vino intre 29 iunie - 13 iulie, ca sa te implicit, gandesti, inveti, dezvolti!
Unde: Bucuresti

Cum aplici: Primul pas este sa trimiti la adresa scoaladevara@vipromania.ro un eseu pe tema "Instigare la cultura". Si anume parerea ta documentata si bine argumentata privind starea actuala a culturii. In al doilea pas, trebuie sa trimiti, la aceeasi adresa, Cv-ul tau. Al treilea pas presupune completarea unui formular, pe care il gasesti aici si in ultimul rand va trebui sa participi la un interviu. Daca nu esti din Bucuresti, acesta se poate face fara nicio problema si prin Skype.

Deadline: 21 iunie

Cat costa: Nu costa nimic. Cei de la SDV (Scoala de vara) iti ofera un pat confortabil si un acoperis deasupra capului, includ si mancarea cea de zi cu zi in pachet si desigur inevitabila voie buna si distractiune, despre care nu poti sa afli cu adevarat cum e decat daca esti acolo sau cel putin asa se lauda ei :)

Daca vrei sa afli mai multe despre SDV, sa citesti regulamentul sau sa fii updatat zi de zi, intra aici.

scoli de vara
Sursa

Discover USA – Curs de limba engleza la New York – Rutgers University


Despre ce e vorba: Programul “Discover USA” se adreseaza tinerilor dornici sa experimenteze viata de student intr-un campus tipic american si sa descopere placerea de a-si perfectiona engleza la “ea acasa”, urmand un program structurat intr-un mediu multinational!

Ce se intampla mai exact: Cursul – 20 lectii/saptamana de limba engleza la Rutgers University (www.rutgers.edu). Acces la laboratorul video si internet. Testare initiala scris si oral pentru incadrarea in grupe corespunzatoare. Certificat de absolvire curs si Raport de evaluare a progresului. Asistenta pentru obtinerea vizei de calatorie in SUA.

Pensiune completa: 3 mese pe zi in cantina campusului. Cazare – 15 nopti in campusul studentesc Woodward Hall, in camere duble sau triple, in apartamente cu 3 dormitoare, deservite in comun de un living si o baie.

2 Excursii de o zi (ex. NY City, Coney Island, Statue of Liberty) si 4 excursii de jumatate de zi (Rock Observatory, Greenwich Village & Soho,Wall Street & Staten Island, Metropolitan Museum of Art, Museum of Natural History, Central Park & Columbus Circle, South St Seaport & Brooklyn Bridge, shopping in Manhattan).

Cand: 11 – 26 iulie
Cat costa: 1950 USD, iar pretul nu include (transport cu avionul (zbor direct, cca. 900 USD Buc-NYC si retur); Intampinare si transfer de la/la aeroport NY, cotatie la cerere, asigurare medicala pe timpul sederii (73USD), Ttxa de viza (110 USD) )

Cum aplici: completeaza formularul. Pentru mai multe detalii intra aici

Belgrad Summer School, Serbia


Despre ce e vorba: o scoala de vara structurata in 2 module: modulul educational, ce va cuprinde cursuri de limbi straine si modulul cultural, ce va cuprinde activitati recreative si excursii.

Cand: Scoala de vara este organizata in 3 sesiuni:  13 - 26 iulie, 27 iulie - 9 august, 10 - 23 august si pot participa tineri din intreaga lume.
Cat costa: 299 euro

Cum te inscrii: Completezi formularul, dai un mic test sa vezi la ce nivel te situezi cu limba straina si apoi vei primi un mail in care vei afla daca esti acceptat sau nu.

Deadline: 15 iunie. Pentru mai multe detalii da un click aici.

scoli de vara
Sursa

Business Summer School 2009 Sibiu


Despre ce e vorba: un program academic de studiu intr-un context international. Timp de 2 saptamani, atat studentii romani, cat si cei straini vor participa la dezbateri, workshop-uri si seminarii sustinute de speakeri de prestigiu. Scoala de vara va utiliza metoda de studiu aplicata si instituita de Harvard Business School.

Cand:  15 -29 August
Cum aplici: Completezi formularul, pe care apoi il trimiti la adresa application@businessschool.ro

Deadline: 15 Iulie

Cat costa: 350 euro, pret ce include cazare, masa, materialele de studiu si cea mai mare parte a excursiilor. Transportul nu intra in pret. Daca vrei sa afli mai multe, intra aici.5 comentarii

Idei pentru vacanta: scolile de vara
Ela
#1 -

Iata inca o scoala de vara

pentru tineri de pana in 18 ani: http://www.force.ro

Idei pentru vacanta: scolile de vara
Anca
#2 -

intrebare

la scoala de vara din serbia e totul inclus in acei 300E? adica si transport, masa, cazare?

Idei pentru vacanta: scolile de vara
Roxana
#3 -

Scoala de vara VIP

Ma tenteaza Scoala de Vara organizata de Vip, tema mi se pare isteata si atipica.Cred ca e la moda Diplomatia culturala, dar nu se stiu multe despre domeniu.Chiar ma gandesc sa aplic, desi e un eseu de facut si sunt in seisune.Totuis, ar fi pacat sa ratez oaczia, mi se pare faina scoala asta.

Idei pentru vacanta: scolile de vara
Ana
#4 -

@ all

@ Ela: Merci frumos pentru sugestie


@ Anca: Gasesti toate informatiile legate de preturi aici: http://www.belgradesummer.org/english/documents/BSS-Pricelist.pdf

@ Roxana: Daca vrei sa te duci, atunci nu mai sta pe ganduri :)

Idei pentru vacanta: scolile de vara
Discover me
#5 -

all

scoala de vara

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera