Hitch a Ride ca sa ajungi la Cokelive Peninsula

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Se apropie Coke Live Peninsula, ti-ai luat bilete, esti pregatit de distractie, dar n-ai cu ce sa ajungi pana acolo...sau ai masina, insa esti singur/a si ai mai vrea un companion de drum sa impartiti cheltuielile.

Ei bine, organizatorii festivalului s-au gandit la asta si au inventat sectiunea "Hitch a ride". Cum functioneaza mai exact? Intri aici, completezi formularul din stanga, in cazul in care ai locuri libere in masina, sau te uiti in partea dreapta pentru a vedea cine are locuri disponibile si pentru tine.

In final, dai un email persoanei pe care ai ales-o ca partener de drum, stabiliti datele exacte si porniti spre distractie. Daca nu ai incredere in straini (persoana cinica ce esti) si preferi sa nu depinzi de altcineva pentru planurile de drum atunci organizatorii iti pun la dispozitie link-uri pentru a-ti gasi un tren sau un avion cu care ajungi la Targu Mures. Nu uita sa verifici de unde pleaca microbuze spre Targu Mures din Bucuresti. O varianta ar fi autogara Obor unde sunt plecari spre Targu Mures din ora in ora.

Drum bun si asteptam impresii la final!
1 comentariu

Hitch a Ride ca sa ajungi la Cokelive Peninsula
IoanaS
#1 -

Comentariu nou

daca nu iti plac microbuzele la drumuri lungi cea mai buna solutie e sa iei trenul pana la sighisoara si de acolo un microbuz pana in tg. mures, per total iese mai putin decat cu trenul pana in tg. mures. daca nu ratezi microbuzul, cel putin...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera