Garana Jazz Festival, 17-19 iulie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Festivalul de la Garana, cu o traditie de 12 ani, este unul dintre cele mai importante festivaluri de jazz din Romania, daca nu chiar din Europa. Intre 17 si 19 iulie, adica vineri, sambata si duminica puteti scapa intr-un mic colt de rai, in satul Garana, undeva pe un varf de munte in Poiana Lupului, in judetul Caras-Severin.

Printre trupele de jazz si artistii invitati se numara: Helge Lien Trio din Norvegia, Ulrich Dechsler Fortune Cooloe din Austria, Andrzej Jagodzinski Trio din Polonia, John Abercrombie din State si ai nostri Jazz de necaz, Bega Blues Band si Platonic band. Un bilet pe seara costa 50 de lei iar un abonament pe toate cele 3 zile 120 de lei. Biletele se pot cumpara direct de acolo.

Pe langa evenimentele muzicale la Garana si-au facut loc si momente literare: urmeaza sa se lanseze o carte despre literatura si muzica la Garana, Adriana Babeti isi va lansa cel mai recent volum PROZAC 1001 Pastile pentru bucurie iar Nicolae Strambeanu lanseaza Psaltirea Profana.

garana

Ca sa ajungeti la Garana trebuie sa ajungeti in Resita, apoi luati mirobuzul pana la Valiug. Va puteti gazdui in sat sau in taberele de corturi, iar daca sunteti nitel mai pretentiosi, incercati cazarile recomandate pe site.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera