Forest Vibes Fest @ Magureni, Prahova

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pentru ca vara se numara festivalurile, sau, ca sa o tinem tot in clisee, vara festivalurile apar ca ciupercile dupa ploaie, nu se putea ca tocmai valea Prahovei sa fie ocolita de astfel de evenimente. De unde si Forest Vibes Fest, care se va desfasura intre 31 iulie si 2 august in padurea comunei Magureni, din judetul Prahova.

Din line-up vor face parte trupe ca Suie Paparude, Blanoz, Disco Balls, The Pixels, Rain District, Dj Zicu si Dj Ufe sau Selecta B. In afara de concerte, organizatorii mai pun la dispozitia participantilor o pista de motocros, cinema in padure, plimbari cu balonul, calarie sau juggling shows. In plus, locul include si un camping, pentru cine prefera sa doarma acolo in loc sa-si caute cazare pe la pensiunile din apropiere. Mancare si bautura pot fi cumparate de asemenea de la fata locului.

finalfest

Biletele costa 50 de lei, daca sunt cumparate de pe bilet.ro sau din magazinele partenere (printre care se numara magazinul Muzica, Sala Polivalenta, si magazinele Flanco - in Bucuresti, sau Iulius Mall - in Cluj, Iasi si Timisoara) si 60 de lei la intrare.

Mai multe informatii (harta de acces, lista completa a magazinelor partenere, programul si line-up-ul complet) gasiti pe site-ul oficial al evenimentului.1 comentariu

Forest Vibes Fest @ Magureni, Prahova
Luiza
#1 -

parerea mea

Eu am de dat bile negre: sincer nu am vazut nici cinema in aer liber, nici cai pt. calarit, nici vreun balon cu care sa te poti plimba. Poate aveau in plan, sau poate erau toate bine dosite prin paduri, de noi nu le-am vazut. Apoi programul: nu a fost comunicat din timp(sau iar, nu am gasit noi mai multe info), nici acolo nu puteai afla cine, cand, si la ce ora canta (ca atare, daca au mai cantat duminica noapte, noi am pierdut Suie, trebuind sa ne intoarcem acasa). Mancarea era aproape inexistenta: sambata a sosit dupa amiaza un nene care vindea ceva carnuri la gratar, in rest, nimic (nu se pun covrigeii, kiurtoskolacs si berile). In rest, nu puteai manca altceva.
Oricum, per ansamblu ne-a placut, mai mult ca atmosfera si aer curat. Sper ca pe viitor organizarea sa fie mai buna. Succes!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera