Festivalul FOLK YOU @ Vama Veche

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Folkisti din toata tare uniti-va! FOLK YOU, cel mai ecologic festival romanesc de muzica, a ajuns la a V-a editie. El se va desfasura la Vama Veche, in zilele de 30, 31 iulie si 1 august. FOLK YOU! vine ca o gura de aer proaspat pentru toti degustatorii de muzica buna din Romania, satui de kitch-uri si non valori muzicale.

folk you   Sursa

Festivalul FOLK YOU! s-a dorit a fi un "proiect de ecologie a spiritului", o incercare de a curata sufletele oamenilor, de a le reaminti ca sunt liberi si ca trebuie sa aiba curajul de a se exprima exact asa cum simt, dincolo de stereotipurile mediocre pe care societatea de consum le impune.  FOLK YOU are si un imn, "dincolo de orice vama", compus de Dinu Olarasu. Acesta este gandit si rostit in spiritul libertatii absolute, care isi extrage, din chiar această libertate, propriile ingradiri, propriile legi.

Argumentele esentiale ale proiectului FOLK YOU! au fost in primul rand "corifeii" inceputurilor: Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Alexandru Andries, Ducu Bertzi, Adrian Ivanitchi, Tatiana Stepa, Vasile Seicaru, Victor Socaciu, Nicu Alifantis etc. La editia trecuta au participat si fiii ratacitori ai folkului romanesc "primordial": Mircea Florian, Adriana Ausch, Marcela Saftiuc, cat si nume noi, tinere.

folk you   Sursa

Stirea este calda, asa ca inca nu s-au stabilit participantii la festivalul de anul acesta, dar cu siguranta nu vom fi dezamagiti. Plus de asta, pe masura ce vom afla noutati, va vom tine si pe voi la curent :)  Folkul nu este mort si vom vedea acest lucru pe 30, 31 iulie si 1 august la Vama Veche.

Sursa : aici 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera