Excursie de-o zi la Vulcanii Noroiosi - peisaj spectaculos

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ce sa mai faci intr-o zi de vacanta de vara cand n-ai bani destui sa pleci la mare sau in vreo alta expeditie? Ia drumul spre Buzau, opreste-te si cumpara-ti doi covrigi (ca doar e patria covrigilor acolo) si 2 l de apa plata si de-acolo urmezi drumul DN10 pana in localitatea Satuc. De fapt incotro te indrepti? Spre Vulcanii noroiosi - o atractie care-i innebuneste pe turisti, un fenomen natural uimitor si un peisaj perfect pentru fotografii SF.

Vulcanii noroiosi Vulcanii noroiosi

Citeste continuarea pe MetropoTravel! Intra pe Metropotravel.ro pentru mai multe recomandari de calatorie, idei si locuri unde sa-ti faci vacanta.
travel1 comentariu

Excursie de-o zi la Vulcanii Noroiosi - peisaj spectaculos
Boboc Iulia
#1 -

muddy land

Sunt senzationali .. va invit pe toti sa intrati pe siteul www.muddyland.com unde veti gasi mai multe detalii si poze despre vulcani cat si despre proiectul ce se va dezvolta in zona.

Iulia ... iti pot prelua articolul pentru blogul de pe vulcani ? Pozele sunt ale tale ? Voi trece totul in ghilimele si voi scrie numele tau sub articol ... de asemenea as vrea sa prezint si aceste poze minunate .. normal cu logoul metropotam pe ele.

Astept un semn din partea ta sau a Metropotam .

Iulia

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera