Curtea Comediantilor 2009 @ Rasnov & Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru ca artele medievale nu au fost uitate si au mare succes la public, in perioada 10 - 24 iulie 2009, va avea loc editia a X-a a proiectului “Curtea Comediantilor - Atelier European de Arta Medievala, Renascentista si Traditionala”, editie denumita generic “Visul unei nopti de vara”.

Evenimentul se va desfasura la Rasnov si Bucuresti (cu participare la festivalul de la Sighisoara) si este organizat de Societatea Cultural Artistica de Tineret CONCRET, Primaria Rasnov si Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti si sustinut de Comisia Europeana prin Programul "Tineret in actiune".

festival

Curtea Comediantilor este un  atelier de creatie artistica, descoperire si cultura, ce readuce in mileniul trei, viata si spectacolul trupelor ambulante ale Evului Mediu, renascentist si baroc, dar si traditiile acelor vremuri ramase in constiinta populara.

La Ateliere vor participa grupuri artistice de tineri din tara (Compania de arta Studio 24, - Bucuresti, Grupul de muzica medievala si traditionala TRUVERII - Bucuresti, studenti de la UNATC, Grupul COMEDIANTII - Bacau), dar si trupe artistice de tineri din Spania (grupul Raiceiros), Estonia (grupul Tee Kubis) si Turcia (grupul KARE) .

Vor fi invitate sa prezinte spectacole si concerte in cadrul Curtii Comediantilor grupuri artistice din Romania (Teatrul Bacovia din Bacau, Trei Parale - Bucuresti, Huniadi Cantores - Hunedoara, Grupurile folclorice din Rasnov, Ansamblul folcloric DOINA-Bucuresti, Teatrul studentesc LUDIC – Iasi, actorii Danile FAT si Paul IONESCU).

festival Sursa

In concluzie, se anunta cateva zile "ca pe timpuri", numai bune ca sa uitam de viteza si stresul in care traim. Voi mergeti?

Sursa: aici
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera