Cu barca pe langa Murighiol

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cand ne gandim de obicei la o plimbare in Delta, apare obstacolul: nu am timp, Delta e departe, se ajunge greu, nu e suficient nici macar un weekend. Cum ar fi daca v-as spune ca e suficienta si o singura zi cand va e dor tare de pelicani, cormorani, lisite, canale intortocheate si insule de nuferi?

Nu e nevoie de mai mult pentru o portie de Delta. Daca plecati suficient de devreme din Bucuresti, ajungeti la pranz la Murighiol (drumul dureaza intre 4 si 5 ore in functie de aglomeratie si de viteza cu care intrati in gropile din zona, multe la numar) unde trebuie sa cautati portul.

E pe un drum adiacent, din soseaua principala ce vine de la Tulcea se ia stanga (puteti merge si la Dunavat, un pic mai incolo, dar sunt 5-6 kilometri de drum pietruit destul de prost), apoi iarasi stanga la semnul "Cormoran"si ajungeti imediat la portul care e pe dreapta. 

delta

Citeste continuarea pe MetropoTravel! Intra pe Metropotravel.ro pentru mai multe recomandari de calatorie, idei si locuri unde sa-ti faci vacanta.
travel2 comentarii

Cu barca pe langa Murighiol
Minxieee
#1 -

hmm

Eu totusi cred ca o zi nu-i suficienta ca sa prinzi gustul deltei. Dar poti sa-ti faci damblaua, sa zici " am fost si acolo!" Cateva poze de saptamana trecuta: http://pleiada.wordpress.com/2009/08/09/mirajul-deltei-dunarii/

Cu barca pe langa Murighiol
Cristina Foarfa
#2 -

Comentariu nou

Perfect de acord cu tine. Pentru Delta ai nevoie de foarte mult timp, e un loc minunat ce nu poate fi epuizat intr-o zi sau o saptamana. Ceea ce incercam sa subliniez e ca, daca ti-e foarte dor de delta, poti da o fuga sa te plimbi cu barca, decat sa stai un an intreg si sa te gandesti "ce-as merge acolo dar n-am timp".

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera