Cooperativa de Vara @ Vama Veche

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

E vara, e soare, e cald si cu toate astea festivalurile si targurile sunt in toi : oamenii au nevoie de distractie si clipe memorabile.

In aceasta idee, maine se deschide in Vama Veche - Cooperativa de vara si tine pana pe 12 august. Mai exact, terasele Hand si Control deschid un atelier de creatie si manufactura. Organizatorii (Fabrik9) ne spun asa : iti poti incerca talentul si priceperea, desenand, pictand, modeland sau personalizand dupa bunul plac si imaginatia proprie, o palarie, o traista de plaja sau o bijuterie.

 cooperativa de vara

Astfel, daca intre o baie in mare si o bere pe plaja vrei sa faci o pauza la umbra, pretul pe care trebuie sa-l platesti este unul modic: 10 lei costa cursul de pictura/modelaj si 20 lei cel de lucru manual. Ambele includ doua obiecte manufacturate.

Evident, de la standul cooperativei poti cumpara rochite, tricouri, papuci, esarfe si bandane unicat sau serie mica sau te poti rasfata cu un bodypainting; si sa nu uitam ambianta muzicala si berea rece! Si ca sa nu existe confunzii, orele difera: la terasa Hand vino intre 12 - 15, iar la Control, intre 17-20. Suna bine, nu? :)

Ah, si ca sa nu uitam, daca tot ajungi week-end-ul asta in Vama, treci si pe la SummerJam - cu siguranta va fi fun! Asteptam impresii!
2 comentarii

Cooperativa de Vara @ Vama Veche
Rin Tin Tin
#1 -

Lol

Cum sa promovezi un curs care ar avea si oareshce aspecte estetice cu un afis atat de ugly?

Cooperativa de Vara @ Vama Veche
ana
#2 -

:)

fabrik9@gmail.com - poti sa incerci sa-i intrebi pe organizatori ;)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera