Conferinta de presa Cokelive Peninsula - a fi sau a nu fi festival la Targu Mures

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Astazi, la ora 14.00, organizatorii Cokelive Peninsula au sustinut o conferinta de presa prin care sa-si expuna probleme si bucuriile. Pe de-o parte, sunt fericiti ca au venit mai multi oameni decat anul trecut, cand vremea a fost potrivnica, pe de alta parte nu inteleg de ce nu sunt mai multi tineri la festival.

conferinta presa cokelive  conferinta presa cokelive

Pana acum au fost circa 39.000 de oameni, dar destul de departe de estimarile lor, 60.000 cat le-ar fi trebuit ca sa iasa pe profit 0. O parte dintre obiectivele organizatorilor s-au indeplinit, anume sa faca un festival pentru toti tinerii tarii, nu doar din zona Transilvaniei. Totusi, nu inteleg de ce publicul este atat de mic. O presupunere este legata de line-up, care cred ei ca nu a fost suficient de convingator, desi il considera cel mai bun din ultimii ani.

Sa nu uitam insa ca Targu-Mures nu este o locatie extrem de accesibila in special pentru cei ce nu au la dispozitie o masina personala in care sa stea 7-9 ore pe drum. Poate si acesta ar fi un motiv, nu? Cat despre legaturile CFR nici sa nu amintim, sunt doar 2 trenuri pe zi si te asteapta aproape 10 ore de mers.

Intr-adevar, festivalul este destul de aerisit si, desi scenele mici sunt mai mereu pline, in fata scenei principale se vede diferenta. Totusi, tineretul nu are buzunare atat de adanci incat sa isi permita mereu astfel de escapade la festival, 190 de lei abonamentul plus transport, cazare si mesele pentru 4 zile. Asta in ideea ca au tot fost festivaluri si concerte mai mari pana acum.

Viitorul festivalului este usor incert, desi organizatorii sunt optimisti si nu vor sa renunte la Peninsula. Adevarat, este un loc frumos, atmosfera este misto si ai tot felul de lucruri de facut pe parcursul festivalului dincolo de concerte, iar la capitolul servicii si infrastructura stau intr-adevar foarte bine.

Pana acum, festivalul in cifre se prezinta cam asa - 1.500 de corturi in camping, peste 28.000 de litri de bauturi racoritoare si 45.000 de litri de bere.

Speram ca diseara la Prodigy sa uitam de micile inconveniente si sa avem parte de un super concert, cat se poate de zgomotos!3 comentarii

Conferinta de presa Cokelive Peninsula - a fi sau a nu fi festival la Targu Mures
bogdan
#1 -

:)

traiasca b'estfest!

Conferinta de presa Cokelive Peninsula - a fi sau a nu fi festival la Targu Mures
Ioana
#2 -

Păcat

Eu chiar cred că locația festivalului e de vină. E greu să te cazezi în Tg. Mureș (poate nu vrei cort și mai mult ca sigur nu ai rude).
:(
Păcat, sperăm să le meargă!

Conferinta de presa Cokelive Peninsula - a fi sau a nu fi festival la Targu Mures
Tavi
#3 -

Cazare

E foarte usor sa te cazeyi in Targu Mures.Sunt foarte multe pensiuni )dar in cayul unui eveniment ca Peninsula trebuie sa faci reyervare din timp)iar pentru cei mai putini pretentiosi se gasesc locuri in internatele liceelor (20 ron-noapte de persoana, un pat curat si apa calda la dusuri)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera