Competitie de paintball: Transylvanian Scenario

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pentru sezonul de vara, poti alege un gulas autentic si colectia multicolora de la competitia de paintball din Ardeal care se desfasoara in weekend-ul urmator 29-30-31 mai in judetul Covasna, orasul Covasna. Sustinatori al evenimentului sunt JT Europe si  Paintballromania.

Transylvanian Paintball Scenario aduce pe campul de lupta 250 de persoane si multe, multe bile. Se formeaza doua tabere diferite - Drakonii si Rumtarii - care lupta pentru "izvorul vietii". Povestea o continua participantii.

sala paintball

Ca sa fie cat mai autentic, la razboi vor lua parte si doi luptatori speciali care si-au petrecut 5, respectiv 14 ani in Liga Straina. Organizatorii dezvaluie doar numele unuia dintre ei, Bara Jonas - orientatorul strategic al Drakonilor.

Daca te duci cu cortul vei avea spatiu gratuit amenajat pentru acesta, daca nu, poti alege pensiunile din zona. Iar in cazul in care nu ai echipament, poti inchiria la fata locului pentru 30 lei echipamentul necesar (nu contine combinezon). Daca nu ai apucat sa te inscrii deja, macar vei avea ocazia sa urmaresti show-ul din pozitia de spectator.

Ce iti garanteaza participarea intr-o astfel de competitie?
- emotia unui razboi-simulat
- vei afla cum lupta profesionistii
- cum e sa faci parte dintr-o echip gen S.W.A.T. pe care o vezi doar prin filmele de actiune
- ce fel de persoana esti: un luptator care se apara sau unul care se ascunde din calea inamicilor?

vesta

Premiul cel mare va fi castigat prin tragere la sorti si consta in: un marker  Tippmann  98 Custom PS A.C.T. - pretul lui 630 lei, incarcator Viewloader, butelie Co2 20 oz. cu valva on/off  - 120 lei, masca JT Pro flex ultra - 235 lei si accesorii.

Un al doilea premiu i se ofera celui care va avea cea mai buna vestimentatie de camuflaj. El/ea va primi o vesta tactica NXe in valoare de 300 lei.

Taxa de participare este de 49 de lei, incluzand si o masa. Avansul de 20 de lei trebuie virat in contul nostru si ti se va emite cardul nominal de jucator. 5 lei te costa sa incarci o butelie, daca nu cumva o aduci de acasa incarcata, iar 25 lei costa 500 de bile, minimum ce poti folosi.  Mai multe detalii despre eveniment aici.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera