CokeLive Peninsula : inca iti poti cumpara bilete la pret redus!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Se apropie Coke Live Peninsula, in perioada 23 - 26 iulie. Daca inca nu ti-ai luat bilet, din diferite motive, dar totusi vrei sa ajungi, avem vesti bune: inca iti poti cumpara bilete la pret redus!

Asa ca, fa-ti repede un calcul de buget si ia o decizie, deoarece poti sa-ti iei bilet redus doar pana miercuri, 22 iulie, la ora 22. Avem de multumit organizatorilor pentru aceasta decizie, ei fiind cei care au prelungit perioada in care se pot achizitiona bilete reduse, in conditiile in care majoritatea locatiilor de vanzare a biletelor pentru cea de a saptea editie a Festivalului CokeLive Peninsula, au fost inchise la sfarsitul saptamanii trecute.

Astfel, locatiile unde gasesti, timp de inca trei zile, bilete la pret redus sunt: 
- reteaua Eventim.ro 
- reprezentantele Vodafone din judetele Mures, Cluj, Harghita si Covasna 
- sediile Studcard din Cluj-Napoca si Targu Mures 
- locatiile alternative de vanzare a biletelor din Targu Mures (Virágóra, Radio GaGa, G. Pont, Jazz)

Bine de stiut:

Pana miercuri seara la ora 22, abonamentul pentru patru zile de festival (inclusiv ziua 0 cu petrecerea masiva dnb, animata de Chase&Status) va fi de 199 de lei, biletul pentru oricare din zilele de 24, 25 sau 26 iulie – 80 de lei, iar biletul pentru ziua 0 va fi de 40 de lei.
La fata locului, abonamentul va costa 240 de lei, biletul de o zi pentru 24, 25 sau 26 iulie – 100 de lei, iar la petrecerea din ziua 0 vei putea intra daca iti cumperi un bilet de 50 de lei.

De asemenea, nu uita sa-ti iei pe telefon urbee cu ghidul cokelive, iti va fi de folos! A, si daca n-ai cu cine sa mergi pe drum pana la Targu Mures, citeste aici pentru sugestii :) 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera