CokeLive Peninsula @ Targu Mures: Ce, cum, unde si mai ales... cat?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cele patru scene CokeLive


CokeLive a inceput ca o promisiune ce s-a transformat intr-un festival foarte real si foarte... mare. Cu nume ca Tiesto, Nine Inch Nails si Prodigy nici nu se putea altfel. Dar in afara de headlineri pe cele 4 scene de la CokeLive se vor patrula zeci de artisti internationali si romani, ceea ce face line-up-ul CokeLive sa semene cu un fir al Ariadnei.

Coca Cola Main Stage
: Aici vor concerta headlinerii incepand cu 24 iulie, in fiecare zi de la ora 18. In afara de numele mai sus mentionate aici ii mai vedem pe Vama, Neo, Iris, Primal Scream si pe Vita de Vie. Scena si spatiul adiacent (ocupa trei terenuri de fotbal) au o capacitate de peste 50000 de locuri.

Coca Cola Terrace: Este vorba de un spatiu de concerte special, unde ii vedem pe artistii romani si internationali non-dj. Aici concertele incep de joi 23 iulie, la fel ca in cazul tuturor celorlalte scene secundere. Pe Coca Cola Terrace vor canta Tabassco, Luna Amara, Sarmalele Reci, KUMM, OCS, Richard Dorfmeister, Deladap! si Haydamaky.

Freedom Arena
: Cand luminile se sting pe Main Stange, ele se aprind in Freedom Arena unde se organizeaza in mod cat mai haotica rave-uri si petreceri de muzica electronica. Aici vor concerta, dupa miezul noptii, Chase and Status & MC Rage, Chris Liebing, Coyote, Booka Shade, Unu', Emil Lassaria.

Ursus Party Tent: Este spatiul cel mai mic, care vrea sa mimeze un pub underground, unde concerteaza formatii mai putin cunoscute precum: Knock Out, The Underskies, Ultimul Rand, Balkan Fanatik, Zacuska, Guerillas si Grimus.

CokeLive Peninsula

Alte locuri de distractie


- Te racoresti in Ice Bar
- Faci poze cu prieteni cu un ventilator pentru efect artistic
- Vezi scurtmetraje in muvi tent
- Primesti racoritoare la preturi reduse
- te bucuri de activitati sportive in cadrul unei mini-olimpiade
- Schimbi capace pe tatuaje

Camping


Organizatorii pun la dispozitie un spatiu de camping unde sa-ti pui cortul, contra taxei de 20 de lei pe zi pentru corturi de pana in 4 persoane si 30 de lei pe zi pentru corturi de mai mult de patru persoane. Perioada in care se poate folosit campingul este 22 - 27 iulie si toate corturile trebuie inregistrate la punctul de informare. Viitorii chiriasi temporari ai campingului sunt rugati sa-l pastreze curat (in limita posibilitatilor).

De asemenea, daca ai obiecte de valoare pe care nu vrei sa le lasi in cort (smart idea) poti sa folosesti depozitul de pastrare al obiectelor dar fii atent ca te costa 5 lei / de obiect / pe zi.

Bilete


Abonamentul pentru tot festivalul (23-26 iulie) costa 199 de lei iar in rest biletele pe zile costa 40 de lei pentru ziua de 23 iulie si 80 de lei pentru restul zilelelor.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera