Coke Live Peninsula - primele impresii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
A inceput Coke Live Peninsula, festivalul de la Targu Mures care ii aduce pe scena, printre altii, pe Tiesto, Nine Inch Nails sau Prodigy. Din ce am vazut pana acum, punctul forte al festivalului il reprezinta organizarea, activitatile propuse si felul in care e impartit festivalul. Cumva e si normal, sunt totusi cateva zile pe care participantii le petrec doar in acest loc, cu corturi, mancare si distractie pe langa.

coke live coke live

Concertele zilei de azi inca nu au inceput, asa ca va vom spune cate ceva despre atmosfera generala si ce gasiti aici. In primul rand, spatiul e foarte mare si bine folosit. Practic ai ce face toata ziua, si inainte si dupa concerte, atentia la detalii fiind mare.

coke live coke live

De exemplu, poti face bungee jumping, paintball sau te poti da cu kart-urile sau cu caiacele. Poti face si tir, poti juca sah, badminton, fotbal, volei, tenis, baschet, te poti catara pe perete, pentru toate acestea avand locatii si echipamente pregatite. Am vazut si water kangoroo, un fel de bicicleta cu care sari pe apa, pe care abia asteptam sa-l vedem in actiune. Seara sunt si scurmetraje sau petreceri.

coke live coke live

Mai e si zona artistica, unde azi am vazut picturi sau poi-uri, zona de shopping cu tot felul de tricouri, bandane, crocsi, plus o gramada de locuri cu lichide (nota bene - oferta e foarte mare, gasesti cam tot ce e intr-un bar normal, de la bere, sucuri, vin pana la tequila sau whiskey).

coke live coke live

Cand ai obosit, gasesti zeci de tipuri de mancare, la preturi medii, de exemplu friptura de iepure, gulas, tot felul de gratare, pui la rotisor, mancaruri de legume, sarmale, ciorbe, fructe si o gramada de alte lucruri. O alta bila alba vine pentru wi-fi-ul gratis si omniprezent.

coke live coke live

Asteptam sa vedem cum suna si muzica si cum vor fi concertele. Pana acum, ne place atmosfera de festival. :)

coke live coke liveNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera