Cluburi care merg la Vama Veche

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca pleci la mare nu inseamna ca trebuie sa-ti lasi cluburile preferate in urma. Bucurestiul se goleste reprejor vara, si multe cluburi o iau spre est, spre mare, soare si nisip...

Expirat se intoarce inapoi in Vama, la fel ca in fiecare an, ca un somon care infrunta cascadele pentru a se intoarce in locul unde s-a nascut. :) Anul asta petrecerea de inaugurare a clubului de dans de pe plaja o sa tina patru zile, de pe 30 aprilie pana pe 3 mai. Locatia din Bucuresti se inchide pe perioada verii.

Control isi trimite supusii in Vama ca sa deschida pe acolo un club, pe plaja dinspre 2 mai, unde anul trecut era clubul El Comandante (langa pescari). Club Control din Bucuresti ramane si el deschis.

The Jack se muta si el in Vama, dar nu pe plaja ci langa farmacie (in apropierea drumului principal). Mutarea va avea loc in 25 de zile si locatia de pe Calea Grivitei va fi inchisa. Din pacate, acea locatie va ramane inchisa intr-un mod mai permanent deoarece The Jack trebuie sa se mute. Deocamdata se cauta noi locatii si in toamna o sa trebuiasca sa reinvatam drumul spre The Jack.
(Multumim lui Necenzurat pentru pont.)

Un alt bar de rockeri care se muta in Vama Veche anul asta este La Pirati. Ambele locatii, din Vama si din Bucuresti, vor ramane deschise pe perioada verii. Si Goblin se muta la mare si va da petrecere pe 1 mai pentru a sarbatori acest fapt.

Ne asteptam de la Club A si B52 sa se mute la mare asa cum au facut in anii trecuti dar deocamdata nu stim nimic sigur si nu ne hazardam. Vom actualiza lista de cluburi care merg la Vama Veche sau pe litoral pe masura ce auzim de ele.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera