Ce s-a intamplat in a doua zi de Watumi festival si fringe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
A doua zi la Watumi a fost ceva mai animata decat deschiderea, desi caldura din timpul zilei a creat o letargie din care putini au reusit sa scape, chiar daca ar fi trebuit sa se respecte un program in cadrul festivalului.

Exceptand targurile de vintage care stateau cuminti la locurile lor, alte activitati in jurul pranzului nu s-au desfasurat, cel mai probabil din cauza unei calduri bucurestene probabil neasteptata aici, sub Tampa. In parcul Ecaterina unde erau programate desene si graffiti nu se afla decat un singur baiat -  Radu Vitalaru care se juca in culori, picta semne militare vechi in timp ce spray-urile se inghesuiau sub o umbreluta si nimeni nu mai era in jur. Pe poteca de promenada de sub Tampa nu se intampla nimic extraordinar, se aflau cateva panouri cu graffiti si expozitie de artizanat, dar parca totul era oprit, lipsit de viata.

Watumi festival & fringe  Watumi festival & fringe

Am facut o pauza de-o limonada si de melci gratinati si-apoi ne-am dus la centrul Reduta unde tocmai avusese loc un atelier de pictura. Ne-am suparat ca nu gasim ceva foarte interesant si ne-am dus in parcul Ina Schaeffler unde in sfarsit am simtit iz de distractie. Acolo statea stingher un baiat cu jucaria lui - un giroscop sau aerotrim. Pentru 10 lei te urcai pe ea, iti fixai picioarele in legaturile ca de snowboard, te sustinea o centura de mijloc si te tineai cu mainile de barele de sus, apoi te invarteai in toate directiile. Putina ameteala combinata cu sport, adrenalina si tricouri cazute peste cap - o jucarie interesanta pe care o puteti gasi cateodata si la Rasnov, fiind unica in Romania, dupa cum am aflat de la baiatul care a adus-o in tara pe 7000 euro.

Din pacate, zorbing n-am putut face fiindca nu existau oameni destui care sa aiba grija de tine in timpul "excursiei" si nici sa te astepte la final. Dar poate incercam in Bucuresti, la parcul Tineretului dupa ce facem o programare in prealabil.

Watumi festival & fringe Watumi festival & fringe

Ne-am distrat cu gravitatia si legile fizicii si-apoi am luat-o inapoi spre oras in cautare de piese de teatru sau concerte. Ne-am hotarat sa luam parte la muzica de pe stadionul Liceului Sportiv acolo unde au cantat pe rand pustii de la Eloize (de care va aduceti aminte de la B'estival), Mauser si Blazzaj.

Cu un stil brit-indie, cei sase baieti adolescenti au sunat binisor pentru varstele lor si experienta pe care o au. Urmatorii, Mauser, ne-au demonstrat clar ca ei sunt poligloti din Cluj - au cantat in engleza, franceza, germana, ne-au vorbit intr-o romana apasata si profunda, iar in ciuda unui look asemanator celor de la Eloize - pantaloni stramti, brit, ochelari de soare vintage- sound-ul lor a fost pe alocuri cu tendinte de hard rock sau chiar tango. Nu am reusit sa pricep exact stilul lor poate putin prea divers pentru a se numi exact un stil, dar altfel o prestatie live draguta.

Watumi festival & fringe Watumi festival & fringe

Si in cele din urma, au urcat pe scena in jurul orei 22.30 si Blazzaj - care erau programati initial pe la 21.30. Deja lumea se stransese pe stadion, se lasase intunericul, incetasera si cursele de pe pista din jurul stadionului, se crea o atmosfera de concert, mai ales ca intrarea a fost gratuita in acea seara. Blazzaj a avut ca de obicei un instrumental care sa-ti unga timpanele, Vita a facut show prin fata scenei, per total un spectacol de funk-nu-jazz reusit al baietilor.

Watumi festival & fringe Watumi festival & fringe

Ne-au placut bicicletele adunate in mijlocul stadionului, una dintre ele chiar tandem, pe care lumea o cerea la o tura de teren. La plecare am trecut prin Piata Sfatului, acolo unde lumea se juca cu focul - spectacole de poi la care puteau participa si privitorii de pe margini.

Noua ne-a ajuns pentru a doua zi, asteptam cu nerabdare sa vedem ce se va intampla in a treia zi de Watumi, cand incepe si weekend-ul.


Mai citeste si Watumi festival si fringe in prima zi1 comentariu

Ce s-a intamplat in a doua zi de Watumi festival si fringe
Dan
#1 -

Zorbing in Bucuresti !

www.rollingball.ro - inscrieri pentru zorbing in Bucuresti !
Pe cei care doresc sa castige o sesiune cu Aerotrimul, ii astept sa participe la Tuborg Green Fest in Parcul Izvor Bucuresti - 4-5-6 septembrie 2009

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera