Caiace de inchiriat in parcul Titan

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Metropotamul insetat de aventura a gasit in parcul Titan o metoda ieftina si distractiva: caiac canoe. Langa Insula Trandafirilor, putin mai departe de pod, intr-o baraca sunt adapostite aproximativ 10 caiace. O ora de vaslit costa 8 lei, indiferent ca abia inveti arta kayakingului sau esti profesionist.

Precauti (a se citi speriosi), am intrebat care sunt riscurile unui astfel de sport si domnul responsabil ne-a raspuns sec "Sa te rastorni. Dar mai mult baietii patesc asta, ca se iau la intrecere". Chiar daca primesti vesta de siguranta, a sti sa inoti bine este o regula principala pentru a putea imprumuta caiace.

caiac

Fiind incepatori (a se citi complet netalentati), am primit niste vasle mai usoare. Vaslitul nu a fost o mare provocare, mai greu ne-am fost sa iesim din caiac. Daca vreti sa incercati experienta noastra, programul (atunci cand este vreme buna) in timpul saptamanii este de la 17.30 la 21 iar in weekend de la 16 la 21.

cu caiacul pe lac2 comentarii

Caiace de inchiriat in parcul Titan
Bogdan
#1 -

Numar telefon

Are cineva un numar de telefon al baietilor cu caiace - am fost acolo si nu era nimeni - si nu prea imi surade ideea de a merge pana acolo sa inchiriez caiac si sa nu gasesc pe nimeni

Caiace de inchiriat in parcul Titan
georgiana
#2 -

nr tel

Nr de tel la care poti sa faci rezervare este 0744847088/0722833542. Si aveau doar 5 caiace la dispozitie, nu 10

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera