Bran Castle Fest 2009

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In perioada 7-9 august, Compania de Administrare a Castelului Bran si EUROURBAN, organizeaza Bran Castle Fest. Sub sloganul "cultura actuala in taram de basm", festivalul este conceput pentru tinerii pasionati de muzica, distractie si filme.

Organizatorii ne promit : 60 de ore de muzica pe 2 scene si filme cu Dracula intr-un cadru de poveste, mancare sanatoasa si ceva activitati de vacanta. Ziua este rezervata performance-urilor de teatru, dans contemporan, muzica experimentala si activitati recreationale. Iar o data cu lasarea serii, Scena Reginei va gazdui concerte de muzica actuala. De asemenea, pentru ca festivalul va avea loc la inaltime, se vor face calatorii aeriene cu balonul si parapanta.

Cat costa?

Pentru acces nelimitat, 3 zile, la toate tainele festivalului, un bilet este 100 lei si include costul cazarii la camping. Biletul pe o zi este de 40 lei, in avans, si 60 la poarta castelului. Toate sunt disponibile deja pe www.bilet.ro .

 bran

Cum ajungi si unde stai?

Cu masina, la 25km de Brasov si apoi parcarile vor fi in apropierea campingului. Cu trenul – pana la Brasov, de unde iei un autobuz local / regional pana in Bran cu 10 lei.
Exista un camping foarte dragut – www.vampirecamping.com, pe care il ai asigurat in costul biletului sau daca nu iti place, poti opta pentru una dintre pensiunile partenere locale (cu discount 30%).

Stirea este fresh, asa ca programul si artistii prezenti nu au fost inca anuntati, dar promitem sa va tinem la curent!

Sursa: aici
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera