1 mai pe litoral: Petreceri si concerte la mare

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
1 mai la mare dar unde sa mergi, ce sa vezi, cum sa te distrezi? Iata cateva dintre cele mai importante evenimente anuntate pe litoral pentru weekendul exstins 1-3 mai.

Sunwaves in Mamaia : Festivalul de muzica electronica a ajuns la a cincea editie, care se va desfasura intre 30 aprilie si 3 mai pe plaja Kristal din nordul statiunii Mamaia. Anul asta vor mixa pentru tine John Digweed, James Zabiela, Ricardo Villalobos, Dj Sneak si multi altii. Biletele se vand pentru fiecare zi de petrecere si au preturi intre 30 si 50 de lei cumparate inainte de eveniment si intre 50 si 70 de lei cumparate la locul evenimentului.

Busta Rhymes si Ja Rule in Bamboo Mamaia: Fanii petrecerilor hip hop se vor indrepta spre clubul Bamboo Mamaia unde pe 1 mai vine Busta Rhymes si pe 2 mai, Ja Rule. Intrarea costa 100 de lei pentru fiecare petrecere in parte.

Pentru si mai multe petreceri din Mamaia vezi listing-ul facut de Invita.ro

OCS, Tapinarii, Snails si KUMM in Vama Veche - Daca te opresti in Vama Veche atunci sa treci pe la Terasa Hand unde pe 1 mai, dupa ora 20.00 vor concerta OCS si Snails, iar pe 2 mai, tot dupa ora 20.00, invitati vor fi Tapinarii si Kumm.

Tot in Vama Veche dar la Terasa Culcat, vor sustine concerte intre 1 si 2 mai: Gojira, Marika, The Mood, Not so common Dj's si.. din nou OCS. :)

Mega Party in Constinesti: Intre 1 si 3 mai, Massive Entertainment organizeaza la hotelul Pescarusul din Constinesti un mega party. Mircea Ivan, Andrei Covatariu, Sebastian Kayn., Pro 6, Santon si Octavian Paul vor mixa. Biletul costa 70 de lei si are cazare inclusa.

Metropotam la soare va continua sa monitorizeze activitatea de pe litoral si o sa anunte toate concertele si petrecerile mari care-i ajung la urechile-i negre.1 comentariu

1 mai pe litoral: Petreceri si concerte la mare
ionesco
#1 -

Alt concert

1 mai, Vama Veche, club Papa la Soni, ora 21.00. Lansarea noului album LUNA AMARA, “Don’t Let Your Dreams Fall Asleep”.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera