1 Mai la Pasarea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pasarea e un loc mai putin cunoscut decat Baneasa sau Branesti, ceea ce inseamna ca o sa gasesti mai multa liniste decat in celelalte zone - desi pentru 1 mai nu garantam nimic. Ca sa ajungi trebuie sa iesi din Bucuresti prin Pantelimon, sa treci de comuna cu acelasi nume si sa faci la stanga unde dai peste indicatorul corespunzator. Pentru cunoscatori, e drumul vechi spre Constanta. Distanta e de vreo 20 kilometri, deci ar cam trebui sa mergi cu masina.

Pasarea  Pasarea

De acolo... ai mai multe optiuni. Pentru o plimbare te poti duce la manastirea Pasarea, e un loc frumos chiar daca nu esti religios, mai ales acum, ca gradinile sunt inflorite. Daca treci prin curtea manastirii si treci podul, de cealalta parte o sa dai peste o pajiste numai buna pentru un picnic... fara manele si mici, speram, locul e prea frumos pentru asa ceva. La vizita trecuta am dat peste 2-3 pescari care isi incercau norocul, asa ca amatorii de asa ceva sa nu isi uite undita acasa.

Pasarea  Pasarea

Pe partea cealalta a lacului se afla un complex turistic de unde (cel putin in anii trecuti) puteai inchiria barci si hidrobiciclete, plus o padure careia n-ar fi indicat sa ii dam foc cu gratare nesupravegheate :)

Pasarea  PasareaNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera