Tunelul dragostei din Romania - un loc minunat despre care nu stiai

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Despre Tunelul Dragostei din Ucraina stiam, vi l-am prezentat si noi intr-un articol mai vechi cu 15 locuri incredibile despre care nu o sa crezi ca exista in realitate. Despre cel din Romania am aflat de la Florin Avramescu, care a tinut sa arate tuturor ca exista un astfel de loc (aproape identic) si la noi.

Acesta scrie pe blogul sau: "In urma atator discutii aprinse de pe paginile grupurilor care promoveaza locurile frumoase din Romania precum ca acest loc ar fi in Ucraina si nu in Romania m-am gandit ca ar fi bine sa incerc sa documentez si prin alte poze si prin povestea lui ca locul este in Romania si nicidecum in alta parte."

"Totul a inceput in Februarie 2013 , atunci cand am vazut din autobuzul cu care ma intorceam de la serviciu un deal de pe care credeam ca dadea bine apusul in poza.
Pe 04 Februarie impreuna cu prietenul si colegul meu de "suferinta" Mihai , ne-am hotarat sa mergem sa pozam apusul de pe acel deal. Drumul facut de carute si tractoare trece peste calea ferata pe care pana acum ceva timp circula trenul de persoane atat de renumit in zona pentru "viteza" lui , "Rapidul de Bautar".
"


foto: Florin Avramescu

Acest loc minunat se afla pe calea ferata dintre Otelul Rosu si Caransebes. Mai exact: "Intre Obreja si Glimboca sunt 2 localitati la 10 km de Caransebes! Este o sosea dreapta intre aceste localitati. In partea stanga cum vi dinspre Glimboca, se face un drum ce duce la calea ferata! Sper sa fie OK!", din explicatiile oferite de unul dintre comentatorii de pe blogul lui Florin Avramescu (daca va jucati un pic cu Google Maps e posibil sa gasiti exact locul cu pricina).

Tunelul dragostei din Romania - un loc minunat despre care nu stiai

Locul este cu adevarat minunat, rupt parca dintr-o poveste, perfect pentru sesiuni foto de nunta, videoclipuri sau pictoriale in reviste.


foto: Florin Avramescu

Cititi si despre laguna albastra de langa Cluj, un alt loc minunat din Romania.

Mai multe poze gasiti pe blogul lui Florin Avramaescu
2 comentarii

Tunelul dragostei din Romania - un loc minunat despre care nu stiai
seralia
#1 -

laguna albastra

Tot un fel de lac, un fel de laguna albastra este si in zona Baia Mare, undeva langa, inchisa la o altitudine mai mare, dar nu este greu de accesat zona. Chiar langa acel lac albastrui-verzui se afla o bisericuta. Locul pare de vis, iar imprejurimea lacului pare ireala. Este mirific, de-a dreptul.

Tunelul dragostei din Romania - un loc minunat despre care nu stiai
ris
#2 -

Comentariu nou

decor demn de Alice in Wonderland !

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera