Idee de vacanta: Vila Leonida, locul de la poalele muntilor unde te poti relaxa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vila Leonida este locul perfect unde sa va petreceti un weekend in afara Bucurestiului, fara sa fie nevoie sa faceti o zi pe drum ca sa ajungeti la destinatie.

Casa care respira atmosfera anilor '30 - '40 se afla in Busteni, in vechiul cartier Zamora din Poiana Tapului.

Bine ai venit in Vila Leonida din Busteni, o casa respirand atmosfera anilor 30'-40' in mijlocul unui cadru de o frumusete naturala fara timp.

Vila a apartinut candva generalului Paul Leonida, membru marcant al unei familii cu influente puternice in viata romaneasca din perioada interbelica, insa acum si-a deschis portile celor care isi doresc sa stea la aer curat sau sa urce pe munte.

Dupa ce va cazati aveti ocazia sa mergeti la plimbare in cartierele din zona - Zamora, Silva, Palanca, Piatra Arsa sau Poiana Tapului, sau iarna mergeti la schi pe Kalinderu - Busteni, Cazacu si Sorica - Azuga, Clabucet si Cocosului - Predeal, Valea Dorului si Carp - Sinaia, Poiana Brasov telecabina Busteni-Babele si orasul Busteni.

Sau poate o vizita la Bran si alte locuri frumoase din imprejurimi. Pe cazare veti plati pe noapte pentru o camera dubla 255 lei cu mic dejun inclus sau 230 lei pentru o camera single, fara mic dejun.

In plus, inspirata din traditia zonei si din gastronomia internationala, bucataria restaurantului "La Cerdac" respecta si rasfata apetitul cel mai simplu, dar si pe cel mai sofisticat.

Cum ajungeti acolo...

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 130 de kilometri in maxim 2 ore, daca nu e aglomerat drumul spre munte (Vezi harta de mai jos).

Cu trenul de la Bucuresti pana la Busteni veti plati la clasa a II - a suma de 20 de lei Cei de la Vila Leonida va anunta ca ofera transport gratuit de la gara din Busteni sau Sinaia.

Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera