Idee de vacanta: Vila Castelul Maria, locul care a gazduit candva zane

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru ca niciodata nu suntem prea batrani pentru a crede, intr-un fel sau altul, in basme si personaje de poveste ar fi bine, ca macar cateva zile, sa uitam de griji la Vila Castelul Maria.

Este un loc unde zidurile grele de piatra sunt vechi si au adunat in ele atatea povesti, pana cand au devenit adapost pentru zane sau pentru noi, fericitii muritori.

Daca mergeti in concediul de vara o sa va puteti "pierde" timpul pe terasa acoperita sau in gradina, unde se pot servi multe din mancarurile traditionale romanesti precum si specialitati internationale.

In plus, o sa aveti multe locuri frumoase in jur pe care merita sa le vizitati. De exemplu, merita sa mergeti la Capitala Daciei romane Sarmisegetuza Ulpia Traiana, pe la Castelul Corvinestilor-Hunedoara, pe la Cetatea Devei sau puteti face drumetii prin Parcul Dendrologic Simeria, prin Parcul National Retezat sau prin Parcul Gradiste Cioclovina, unde sunt pesteri fantastice.

In ceea ce priveste cazarea e bine sa stiti ca aveti de unde alege, pentru ca oferta vine "impachetata" sub forma mai multor apartamente frumoase si confortabile. De exemplu, pentru apartamentul rosu veti plati 245 de lei pe noapte fara mic dejun.

Cat despre mancarea, la Vila Castelul Maria gasiti un meniu de unde puteti alege peste 100 de feluri, preparate cu mare grija si cu ingrediente atent alese. Mai multe detalii despre meniu puteti gasi aici.

Cum ajungeti acolo...

Daca mergeti cu masina din Bucuresti pana la Banpotoc (judetul Hunedoara) veti parcurge aproximativ 400 de kilometri, adica un drum de 5 ore (Vezi harta).

Daca nu puteti merge cu trenul pana la Deva, iar un bilet la clasa a II - a va costa 95 de lei. De acolo veti mai avea de parcurs aproximativ 18 kilometri cu un microbuz. Mai multe detalii despre curse gasiti aici.

In concluzie...

Vila Castelul Maria este un loc frumos unde puteti sa va relaxati sau sa organizati un eveniment special.

Sursa foto, sursa thumb

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera