Idee de vacanta: Valea Verde resort, locul de poveste din inima Transilvaniei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cu gandul la cateva zile de rasfat, departe de agitatie, in cautarile de frumos am descoperit Valea Verde Resort, o oaza pentru cei care isi doresc sa isi incarce bateriile in mijlocul naturii si totusi fara sa renunte la confort.

Locul se afla in Transilvania, in satul Cund din judetul Mures, si "imbina joie de vivre si cultura, relaxarea si refacerea, natura si activitatile in aer liber". Asa ca la Valea Verde puteti sa organizati conferinte, vacanta cu familia sau va puteti planui un weekend romantic reusit.

Pentru cazare aveti la dispozitie 4 apartamente si mai multe case.

Camerele sunt frumos amenajate, cu accent spre un design rustic, dar in acelasi timp au dotari de ultima generatie asa ca nu e cazul sa fiti total rupti de lume.

Va puteti relaxa in lounge sau aveti oportunitatea sa faceti drumetii pe cele mai frumoase trasee: prin paduri, dealuri si vai.

Cat despre mancare, veti avea la dispozitie un restaurant mic si rafinat, unde specificul este traditional.

De asemenea, pentru prepararea mancarii se folosesc ingrediente organice, produse atat in regiune, cat si in gradina de la Valea Verde.

Pentru cazare veti plati 80 de euro pentru maxim 3 persoane, pentru apartament sau casa, fara sa fie inclusa mancarea. Exista si apartamente pe care le puteti inchiria pentru 70 de euro pe noapte pentru doua persoane sau pentru 60 de euro, pentru maxim 4 persoane.

Pentru rezervarile mai mari de 14 zile veti primi o reducere de 10%. Mai multe detalii despre preturi gasiti aici.

Cum ajungeti acolo?

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 370 de kilometri din Bucuresti, adica un drum de peste 5 ore (Vezi harta).

Daca mergeti cu trenul destinatia voastra ar trebui sa fie Sighisoara, iar pentru un bilet intreg la clasa a II - a veti plati 90 de lei. Dupa ce ati ajuns in gara la Sighisoara cei de la Valea Verde va pun la dispozitie servicii de transfer.

In concluzie...

Valea Verde Resort e un loc de vacanta care trebuie bifat, mai ales cand aveti mai mult timp la dispozitie sa va limpeziti mintea si sufletul.

Pe aceeasi tema:
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera