Idee de vacanta: Satul Prunilor, destinatia perfecta pentru evadarea de weekend din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Emotia si nerabdarea pe care le simti inainte sa pleci intr-o mica vacanta sunt speciale. Cele doua stari iti aduc aminte de ce merita viata traita. Asa ca nu ratam nicio ocazie de a descoperi locuri noi care merita vizitate.

In cautarile noastre am dat peste Satul Prunilor, complex turistic compus din 7 vile, undeva la marginea padurii din comuna Pietrosita, judetul Dambovita.

Placut surprinsi am realizat ca acest loc minunat este foarte aproape de Bucuresti, asa ca poate fi vizitat in weekend, daca nu aveti la dispozitie mai multe zile ca sa va luati concediu.

Aici aveti mai multe posibilitati de petrecere a timpului liber. Totodata, Satul Prunilor este locul ideal pentru intalniri de serviciu, team-buildings, iesiri cu colegii sau un week-end petrecut impreuna cu familia.

Mai exact, aveti ocazia sa stati de vorba cu localnicii, sa vizitati artizanii sau producatorii din zona, castelul Peles, castelul Bran sau puteti face drumetii pe munte.

In ceea ce priveste mancarea, meniul este traditional si hrana este gatita conform filozofiei slow food. Preturile nu sunt mari si daca sunteti curiosi ce o sa puteti manca si de cati bani aveti nevoie intrati aici.

In ceea ce priveste cazarea preturile sunt urmatoarele: pentru o vila cu 3 camere, in regim self catering, veti plati 294 lei pe noapte in timpul saptamanii si in weekend 522 pe noapte.

Pentru o singura camera in timpul saptamanii veti plati pentru o noapte 134 de lei, iar in weekend tariful este de 224 de lei.

Cum ajungeti acolo?

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 112 kilometri din Bucuresti, adica un drum de aproximativ 2 ore (Vezi harta).

Daca optati pentru tren destinatia este Targoviste iar pentru un bilet la clasa a II - a veti plati 11 lei. De acolo puteti lua un microbuz. Mai multe detalii despre curse gasiti aici.

In concluzie...

Satul Prunilor este un loc in care sa mergeti sa va relaxati si distrati. Pentru ca o scurta vacanta nu strica niciodata.

Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera