Idee de vacanta: Pensiunea Septembrie, locul cu o priveliste superba spre Cazanele Dunarii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In una din cele mai frumoase zone din Romania, pe malul Dunarii, la iesirea din Cazanele Mici se afla Pensiunea Septembrie. O data ajunsi acolo peisajul o sa va taie rasuflarea.

Locul se afla pe soseaua DN 57 care leaga Orsova de Moldova Noua (km 17 + 800), la limita ariei strict protejate a Parcului Natural "Portile de Fier". O data ajunsi acolo o sa aveti parte de servicii excelente ca sa puteti sa va relaxati.

Punctul principal de atractie este piscina de langa debarcaderul pentru acostare ambarcatiuni usoare. Totodata puteti sa va plimbati pe acolo cu bicicletele. Exista si un spatiu amenajat pentru pescuit sau puteti parcurge trasee de alpinism si escalada.

Daca va cazati la Pensiunea Septembrie puteti merge sa vizitati Parcul Natural "PorĊ£ile de Fier", ruinele Cetatii Trikule (sec. al XVI-lea), Chipul regelui dac, Decebal (sculptura contemporana in muntele de la Mraconia), Hidrocentrala Portile de Fier I sau Cheile Cernei.

Pentru cazare veti plati pe noapte pentru o camera dubla 220 de lei si pentru o camera single 180 de lei.

Cum ajungeti acolo...

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 400 de kilometri din Bucuresti, adica un drum de aproximativ 5 ore (Vezi harta).

Daca vreti sa mergeti cu trenul destinatia este Orsova si veti plati pe un bilet 75 de lei. De acolo puteti lua un microbuz pana la Eselnita. Mai multe detalii gasiti aici.

In concluzie...

Pensiunea Septembrie este locul ideal daca vreti sa va surprindeti persoana iubita.

Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera