Idee de vacanta: Pensiunea Dracula Danes, locul unde te poti bucura de vacanta in stil ardelenesc

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In apropiere de cetatea Sighisoarei se afla pensiunea Dracula Danes un loc construit in cel mai autentic stil ardelenesc.

Peisajul minunat este completat de o atmosfera relaxata, de terasa unde puteti profita de razele soarelui, de animalele salbatice si domestice, adapostite intr-o mica gradina zoologica, sau de stana care a fost amenajata special pentru oaspetii care ajung acolo.

In plus, daca ajungeti acolo o sa aveti ocazia sa participati la cursuri de echitatie. Va puteti plimba calare in manejul din Centrul Ecvestru sau in imprejurimile Danesului.

Pentru cazare veti plati pentru o camera standard pentru 2 persoane, pana la data de 1 octombrie, 160 de lei pe noapte. Trebuie sa stiti ca micul dejun si taxa hoteliera sunt incluse în pretul camerei.

Cum ajungeti acolo...

Daca mergeti cu masina din Bucuresti pana la Domeniul Dracula Danes veti parcurge aproximativ 295 de kilometri in 4 ore si 19 minute (Vezi harta).

Daca nu puteti merge cu trenul pana la Sighisoara, iar pentru un bilet veti plati aproximativ 65 de lei la clasa a II -a.

In concluzie...

Pensiunea Dracula Danes este un loc care te ajuta sa te desprinzi de obiceiurile de orasean, ca se te poti bucura cu adevarat de natura.

Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera