Idee de vacanta: Pensiunea Deltarium, locul unde gasiti plaja pustie si aventuri in Delta Dunarii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mare, soare, plaja si viata fara griji sunt cuvintele evocate frecvent in discutiile noastre de cateva zile. Pentru ca ne dorim sa incercam si alte destinatii, satui de cele clasice, si pentru ca avem cel putin 10 motive sa NU mai mergi in Vama Veche am tot cautat si am descoperit un loc superb: Pensiunea Deltarium.

Pensiunea se afla in Delta Dunarii, in localitatea Sfantu Gheorghe, la varsarea Bratului Sfantu Gheorghe in Marea Neagra, in apropierea unei plaje salbatice deosebit de frumoase si a canalelor Deltei pline cu nuferi si pasari salbatice.

Pe langa peisaj si faptul ca puteti merge pe o plaja salbatica o sa aveti  parte de mese cu meniuri traditionale locale din peste, excursii cu barca in rezervatiile de pasari salbatice si nuferi sau de bai de apa si soare.

Meniurile sunt bazate pe bucataria traditionala ucraineana si facute din produse 100% naturale. Mai multe detalii despre meniu si preturi gasiti aici.

La cazare pentru o camera de o persoana pana pe 31 iunie veti plati aproximativ 180 de lei pe noapte, dupa care in lunile iunie si iulie pretul va fi de 200 de lei pe noapte. Pentru o camera dubla tariful este de aproximativ 100 de lei pe noapte, iar in lunile iulie si august veti plati aproximativ 120 de lei. Mai aveti la dispozitie si apartamente de 2 camere unde veti plati aproximativ 300 de lei.

Cum ajungeti acolo?

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 350 kilometri din Bucuresti, adica un drum de aproximativ 3 ore si jumatate (Vezi harta).

Cu trenul puteti merge pana la Tulcea dupa care mergeti cu vasul pana la Sfantu Gheorghe. Mai multe despre graficul de circulatie al navelor gasiti aici. Cei de la Deltarium pun la dispozitie si transport privat cu barca, doar cu rezervare in prealabil.

In concluzie...

Pensiunea Deltarium merita vizitata, mai ales daca vreti sa aveti parte de un loc mai retras ca sa faceti plaja.

Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera