Idee de vacanta: Pensiunea Casa Mosului, locul unde va puteti bucura in tihna de aer curat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In judetul Sibiu, mai exact in comuna Cartisoara veti gasi un loc frumos unde sa va petreceti o scurta vacanta: Pensiunea Casa Mosului. Este o zona superba si molcoma, asa cum te-ai astepta sa fie in Transilvania.

Daca ajungeti acolo nu veti avea timp sa va plictisiti pentru ca puteti sa calariti, sa va plimbati cu trasura, cu bicicleta, sa faceti drumetii montane sau sa pescuiti. De asemenea, in imprejurimi se afla Manastirea Carta, Transfagarasanul, Balea Cascada, Muzeul Etnografic si Memorial Badea Cartan, Manastirea Brancoveanu, resedinta de vara si parcul Samuel von Brukenthal din Avrig.

In ceea ce priveste serviciile, la Casa Mosului se gateste intotdeauna proaspat si doar pentru oaspetii din pensiune.

Cat despre cazare trei dintre camere au balcon spre curtea interioara cu o vedere deosebita spre muntii Fagaras si curtea este plina de verdeata si pomi fructiferi: meri, peri, pruni, ciresi, nuci, plante si flori deosebite si cu un hamac, unde puteti citi sau va puteti relaxa.

Pentru o camera single si camera dubla veti plati 165 lei pe noapte si pentru o camera triple  225 lei pe noapte.

Cum ajungeti acolo...

Cu masina de la Bucuresti pana la Cartisoara veti parcurge o distanta de 285 de kilometri adica un drum de aproape 4 ore (Vezi harta de mai jos).

In concluzie...

Pensiunea Casa Mosului este un loc minunat, daca vreti sa va reincarcati bateriile si sa profitati de aerul curat de munte.

Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera