Idee de vacanta: La Mosie, locul care te apropie de sat si de traditii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Satul exercita o anumita atractie asupra noastra, pentru ca acolo lucrurile par molcome, asezate si oamenii intelepti. Daca vreti sa va retrageti pentru cateva zile intr-un asemenea loc va recomandam La Mosie, care se afla la o distanta de aproximativ 50 de kilometri de Bucuresti.

O data ajuns acolo o sa descoperiti ca in spatele pensiunii trece paraul Ilfov si de pe terasa camerei se vede padurea.

La Mosie veti avea parte de caldura, liniste, natura si de ocazia de a rasfoi o carte in foisor sau de a va distra la un gratar traditional, langa focul de tabara. 

De asemenea, puteti participa la ateliere de gastronomie sau ii puteti lasa pe copii sa interactioneze cu animalele de la microferma pensiunii. Amatorii de echitatie au la dispozitie un cal antrenat care ii poate insoti intr-o scurta plimbare in natura.

Daca va cazati trebuie sa stiti ca pana pe 1 octombrie pentru o camera dubla veti plati pe noapte 200 de lei. In ceea ce priveste mancarea, La Mosie este in regim self-catering. Mai multe detalii despre oferte si alte activitati pe care le puteti face acolo gasiti aici.

Cum ajungeti acolo?

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 50 kilometri din Bucuresti, adica un drum de aproximativ o ora (Vezi harta).

Totodata, puteti merge cu microbuzul pana la Bolovani, biletul pentru o calatorie fiind 12 lei. Mai multe detalii despre curse gasiti aici.

In concluzie...

La Mosie merita sa va retrageti pentru un weekend, ca sa va incarcati bateriile si sa va simtiti bine.

Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera