Idee de vacanta: Domeniul Zabola, locul cu istorie de cateva secole de care o sa va indragostiti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Domeniul Zabola este locul care pastreaza aerul unor vremuri apuse, unde oamenii traiau in armonie cu natura si se bucurau de frumusetile pe care le ofera. Daca mergeti pentru cateva zile acolo veti avea la dispozitie 34 de hectare unde sa va bucurati de aer curat, drumetii si de o priveliste ca in romanele scrise de autori rusi faimosi.

Designul locului este semnat de faimosul francez Achille Duchene. Domeniul se afla la peste 230 km de Bucuresti, in Zabala, judetul Covasna, iar cei care ajung acolo nu au cum sa fie dezamagiti.

Sursa foto

Castelul unde veti fi gazduiti a fost construit in secolul al XV - lea, dar intre timp a fost renovat. Si camerele au fost decorate intr-un stil original. De exemplu, va puteti caza in Camera Rosie.

Sursa foto

De asemenea, pe Domeniile Zabola puteti sa participati la drumetii pe munte, cinema in aer liber, tururi prin zona, plimbare cu trasura trasa de cai si alte activitati in aer liber.

Preturile pentru cazarea pentru singura noaptea si cu mic dejun inclus variaza intre 70 - 100 de euro. Mai multe detalii despre preturi aflati aici.

Cum ajungeti acolo...

Daca mergeti cu masina din Bucuresti pana la Zabala veti avea de parcurs un drum de aproximativ 3 ore si jumatate, adica 230 de kilometri (vezi harta).

Cu trenul puteti merge pana la Brasov, un bilet cu trenul privat va costa 30 de lei, si de acolo vin cei de la Zabola sa va ia.

In concluzie...

Domeniul Zabola este o destinatie ideala de vacanta, un loc de care veti fi cu adevarat incantati.

Sursa thumb

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera