Idee de vacanta: Domeniul Manasia, locul unde poti organiza evenimente de eleganta aristocratica

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Oricat de moderni si la curent am fi cu ultimele noutati din societatea in care traim, fascinatia pentru trecut ramane in multi dintre noi. E un element de identitate, o legatura cu un trecut indepartat si romantat. Cu gandul ca am vrea sa mergem intr-un loc unde sa regasim atmosfera vremurilor de alta data am descoperit Domeniul Manasia.

Domeniul si conacul Manasia se afla in apropierea Urzicenilor, judetul Ialomita, si este un loc aparte, din arhitectura veche a Baraganului.

Daca sunteti in cautarea unui loc pentru a organiza receptii, seminarii sau petreceri private intr-un loc care sa ofere combinatia unica de eleganta aristocratica cu facilitati moderne atunci va puteti indrepta atentia spre conacul, parcul si crama de sub conac.

Interioarele conacului Manasia sunt extrem de luminoase si decoratiunile interioare si exterioare au fost restaurate cu atentie deosebita, pastrand toate detaliile stilistice originale, specifice epocii antebelice.

In plus, acolo va puteti bucura de crama, care se intinde pe o suprafata de peste 1000 mp si este dotata cu nenumarate butoaie pentru vin, avand o capacitate totala de depozitare de 1000 tone.

In ceea ce priveste mancarea trebuie sa stiti ca va fi preparata de chef Alexandru Iacob, care este castigatorul unui concurs culinar de la noi si o persoana pasionaa si dedicata gastronomiei de peste 10 ani.

Mai multe detalii despre meniu gasiti aici. Mai trebuie sa stiti ca aici se organizeaza doar evenimente: conferinte, nunti sau petreceri de familie si ni s-a spus ca pretul variza in functie de cate persoane vor merg. Pentru asta trebuie sa sunati la numarul de telefon 0741.123.012.

Cum ajungeti acolo?

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 80 kilometri din Bucuresti, adica un drum de aproximativ 1 ora si 25  de minute (Vezi harta).

Daca nu cei de la Domeniul Manasia ofera servicii de transfer cu autocarul sau microbuzul, Bucuresti-Manasia si retur.

In concluzie...

Domeniul Manasia este un loc superb unde sa organizati un eveniment special din viata voastra sau sa organizati o vacanta cu mai multi prieteni.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera