Idee de vacanta: Delta Dreams, pensiunea cu piscina si sauna din Delta Dunarii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Delta Dunarii este o destinatie perfecta pentru concediile de vara si in cazul in care aveti de gand sa ajungeti prin zona va puteti caza la pensiunea Delta Dreams.

Acolo veti avea parte de o oaza de liniste, in inima naturii, dar si ocazia sa descoperiti tinutul fermecator al Deltei.

La Delta Dreams aveti toate sansele sa va eliberati mintea de stres, griji si probleme si va oferiti sesiuni de rasfat in urma unor partide de inot sau la spa.

De asemenea, puteti sa faceti plimbari cu bicicleta prin imprejurimi, cu barca pe canalele Deltei sau sa mergeti la pescuit. Nu trebuie sa va faceti griji nici in ceea ce priveste mancarea pentru ca au si restaurant care vine cu un meniu pentru toate gusturile si cu specialitati savuroase cu specific pescaresc, preparate cu grija doar din ingrediente proaspete.

Ar trebui sa stiti ca preturile sunt destul de mari asa ca ar fi bine sa plecati pregatiti ca sa nu aveti surprize.

Pentru o camera dubla veti plati aproximativ 400 de lei pe noapte, in functie de perioada in care veti face rezervarea. Sa stiti ca exista si un supliment de cazare pentru copii, de 10 euro pe noapte de persoana pentru copiii cu varste intre 3 si 14 ani si de 35 de euro de persoana pentru copiii cu varsta de peste 14 ani.

Cum ajungeti acolo...

Cu masina de la Bucuresti pana la Dunavatul de Jos veti parcurge o distanta de aproximativ 360 de kilometri adica un drum de peste 4 ore (Vezi harta de mai jos).

De asemenea, aveti posibilitatea sa ajungeti acolo cu avionul - cursa speciala Otopeni/Baneasa - Kogalniceanu (Tulcea) - costul fiind in functie de numarul de persoane si aeronava, cu transfer Tulcea - Dunavatul de Jos cu autoturism pus la dispozitie de pensiune.

Sau puteti merge cu trenul pana la Tulcea - Vezi cat veti plati pentru un bilet pana la mare cu Trenurile Soarelui (68.8 lei).

In concluzie...

Pensiunea Delta Dreams este o solutie buna pentru vacanta in familie, dar si pentru iesirile in gasca.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera