Idee de vacanta: Conacul Urlateanu, locul cu crama si degustari de vin din apropierea Bucurestiului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Un weekend dedicat degustarii din cele mai bune vinuri ar trebui sa fie trecut pe lista voastra de activitati de facut o data cu inceperea toamnei.

Nu e nevoie sa faceti o planificare riguroasa, pentru ca nu veti pleca departe de Bucuresti, ci la cativa kilometri, mai exact la Conacul Urlateanu, care este inclus in Drumul Vinului.

Sursa foto

In casa boiereasca, care a fost construita in 1922, o sa gasiti o crama subterana, unde se matureaza vinul rosu in baricuri de stejar, unde se fac degustari zilnice.

Pe langa peisaj si degustari o sa aveti ocazia sa aflati mai multe despre procesul tehnologic de producere al vinului, de la persoane competente care lucreaza acolo.

In cazul in care vreti sa luati masa e bine sa faceti o comanda prealabila aici. Din pacate nu puteti ramane peste noapte pentru ca nu au spatii de cazare. E bine sa stiti ca pentru o vizita in crama, plus degustare, veti plati 25 de lei de persoana.

Pretul pentru masa variaza in functie de ce vreti sa comandati si veti primi o oferta daca trimiteti un email la adresa urlati@halewood.com.ro

Cum ajungeti acolo...

Daca mergeti cu masina veti avea de parcurs aproximativ 100 de kilometri, intr-un interval de o ora si jumatate (Vezi harta).

Sau puteti lua trenul pana la Ploiesti, pretul unui bileti fiind de maxim 20 de lei pentru o persoana, si de acolo luati un autobuz sau microbuz, care circula la intervale orare foarte dese.

In concluzie...

Conacul Urlateanu e un loc care merita vizitat cu siguranta, mai ales ca vine la "pachet" cu degustare de vin. Si daca treceti prin zona merita sa va opriti si la Casa Colinelor.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera