Idee de vacanta: Conacul Bunicilor, locul cu istorie de la poalele Parangului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sentimentali din fire, cu un dor nedisimulat de bunici, ne-am uitat spre locuri care sa ne aduca aminte de atmosfera acelor vremuri cand ne bucuram de timpul petrecut cu ei. Asa am descoperit Conacul Bunicilor, un loc cu o istorie de mai bine de 150 de ani, care se afla la poalele Parangului.

Pensiunea se afla pe un teren cu o suprafata de 15.000 metri patrati, cu relief variat, cu un parau ce trece prin mijlocul proprietatii, cu padure, livada si vie, ca voi sa va puteti relaxa si bucura de imprejurimi.

Si nu doar acolo va puteti plimba, ci si in zona Novaci - Baia de Fier care va asteapta cu un drum serpuitor printre coline impadurite, la poalele Parangului.

Alte atractii turistice pe care merita sa le vedeti daca mergeti la Conacul Bunicilor sunt urmatoarele: Transalpina (deschisa doar pe anumite portiuni de drum), pestera Muierilor, pestera Polovragi, Cheile Oltetului, Manastirea Polovragi, statiunea montana Ranca, complexul Brancusi din Targu Jiu sau Hobita.

In ceea ce priveste cazarea pentru o camera dubla veti plati pe noapte 120 de lei. Mai multe detalii despre oferte si preturi gasiti aici.

Cum ajungeti acolo...

Cu masina din Bucuresti pana la Cernadia veti parcurge 250 de kilometri, respectiv un drum de 3 ore si 40 de minute (Vezi harta).

Cu trenul puteti merge de la Bucuresti pana la Targu Jiu unde pentru un bilet la clasa a II - a veti plati 70 de lei.

In concluzie...

Conacul Bunicilor e un loc potrivit pentru o vacanta cu cei dragi, ca sa va aduceti aminte de vremurile copilariei si de bunici.

Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera