Idee de vacanta: Conacul Apafi, locul cu multa istorie de langa Sighisoara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru cei care s-au intrebat cum ar fi fost daca ar fi locuit intr-un conac au ocazia sa isi vada visul cu ochii macar pentru cateva zile. Cum asa?

Petrecand o scurta vacanta la Conacul Apafi, care acum cateva secole a fost construit de principele Mihaly Apafi si sotia sa Clara. De atunci imobilul a trecut prin mai multe etape, dar a fost restaurat incepand cu vara anului 2004, dupa care in 2007 a fost inclus in circuitul turistic.

Sursa foto

Aici aveti la dispozitie 4 camere duble si o camera single, cu baie proprie, o camera de zi superb decorata, o biblioteca mare, in cinci limbi, bucatarie, doua terase si o gradina formala.

Sursa foto

Tot la Conacul Apafi se pot organiza conferinte si alte evenimente importante. Daca va cazati acolo aveti ocazia sa mergeti sa vizitati Sighisoara sau imprejurimile.

In ceea ce priveste cazarea veti plati de persoana 65 de euro pe noapte, dar daca e un grup mai mare atunci se poate negocia.

Sursa foto

Cum ajungeti acolo...

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 320 de kilometri, adica un drum de aproape 5 ore (Vezi harta de mai jos).

Daca luati trenul Bucuresti - Sighisoara veti plati pe bilet 63 de lei.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera