Idee de vacanta: Clubul de echitatie Equestria, locul din apropierea Bucurestiului unde poti invata sa calaresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca te intrebi ce sa faci in acest weekend?!? iti propunem noi o destinatie: Clubul de echitatie Equestria, care se afla foarte aproape de Bucuresti si este un loc unde iubitorii de cai pot merge sa se relaxeze, sa se plimbe calare pe camp sau prin padure, sa invete sa calareasca sau doar sa ii priveasca pe altii, savurand o ceasca de cafea aromata sau, pur si simplu, sa asculte muzica.

Clubul de echitatie Equestria se afla satul Tancabesti, in judetul Ilfov, si are portile deschise pentru toata lumea.

Acolo puteti invata sa calariti alaturi de instructorii clubului. Si copiii pot urma cursuri de echitatie, in cazul in care vreti sa faceti ceva distractiv alaturi de familie.

Clubul detine in prezent 27 cai proprii, dintre care 12 sunt cai de performanta sportiva, crescuti si antrenati pentru participare la concursuri, 13 cai sunt pentru scoala de echitatie si doi manji tineri, cu care inca nu s-a inceput antrenamentul sportiv. Caii sunt frumosi, cuminti si bine antrenati asa ca nu trebuie sa va fie frica.

Mai multe detalii despre preturile pentru orele de calarie si programul scolii de echitatie gasiti aici.

Daca nu vreti sa calariti puteti sa luati masa sau sa beti ceva la bar. De la Cafe-bar si restaurant puteti urmari concursurile sau antrenamentele din manejul acoperit, dar si terase exterioare, din care pot fi vazute direct spectacolele ecvestre sau antrenamentele din manejul exterior. Trebuie sa stiti ca restaurantul e deschis numai la evenimente si la cerere, cu programare.

Cum ajungeti acolo?

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 40 kilometri din Bucuresti, adica un drum de aproximativ 40 de minute (Vezi harta).

Daca nu aveti masina puteti merge si cu microbuzul pana la Tancabesti. Mai multe detalii de orarul curselor gasiti aici.

In concluzie...

Clubul de echitatie Equestria este destinatia pentru cei care isi doresc sa faca altceva in timpul liber, sa iasa din tipar si sa profite de natura si de aer curat.

Sursa foto, sursa thumb

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera