Idee de vacanta: Club Insieme, locul cu piscina si tratamente pentru tinerete fara batranete

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vacanta ideala pentru unii dintre noi inseamna aer curat, peisaje frumoase, locuri de cazare impecabile, personal amabil, mancare buna si activitati care sa ne relaxeze. Un loc care sa indeplineasca criteriile mentionate este Club Insieme Grand Resort, care se afla la o aruncatura de bat de Bucuresti.

Amplasat intr-un loc incarcat de istorie, adica in satul natal al pictorului Nicolae Grigorescu, Club Insieme are hotel, restaurant, cafe-bar, zona de spa, sala de fitness si o piscina. De asemenea, clubul mai dispune de un teren de tenis, un teren de sport multifunctional si un lac artificial amenajat pentru pescuit.

Si amatorii de echitatie au la dispozitie cai de rasa si ponei. Ca sa va dati seama ca locul merita vazuta, mai trebuie sa stiit ca s-a dezvoltat in jurul conacului boieresc ce a apartinut mai intai lui Ienache Vacarescu, iar ulterior marelui logofat Filip Lens, de numele caruia se leaga si constructia Casei Vernescu.

Daca vreti sa mergeti cu cei mici exista loc de joaca pentru copii, de care o sa se bucure cu siguranta.

Daca vreti sa vizitati imprejurimile puteti merge la Targoviste la Curtea Domneasca, la Gradina Zoologica sau la Palatul Brancovenesc.

Si partea cea mai atractiva la Club Insieme e cea in care puteti opta pentru tratament anti aging, de refacere - reabilitare sau detoxifiere. Ce e drept unele au preturi piperate, dar merita mai ales daca e vorba de rasfat pe care ni-l acordam noua. Mai multe detalii despre preturi si proceduri gasiti aici.

Preturile pentru cazare variaza, in functie de camera, intre 200 - 270 lei pe noapte pentru o persoana singura si intre 230 - 300 lei pe noapte pentru o camera dubla.

Cum ajungeti acolo?

Daca mergeti cu masina veti parcurge aproximativ 40 kilometri din Bucuresti, adica un drum de aproximativ 45 de minute (Vezi harta).

Sau puteti alege varianta microbuzului. Detalii despre plecari si autogara de unde puteti pleca gasiti aici.

In concluzie...

Club Insieme Grand Resort este locul in care merita sa va rasfatati jumatatea, sa va relaxati si sa aveti grija de voi.

Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera